Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winstonn

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HML Coverage 2019.02.01 20:15:44
HML Coverage 2019.02.01 20:15:33
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
winstonn 2018.07.12 09:16:40
@arabok balrol: :DDDD aztán honnan tudod, hogy meleg, meg hogy a fekete csávó a "kanja"? előled szedte el, meg vagy sértődve? én is voltam a prideon, és még csak meleg sem vagyok, sőt, az ott "ellen" tüntető szűz kisfiuk klubjával ellentétben még barátnőm is van. irigyellek, olyan egyszerű lehet a világod, biztos boldog ember vagy. remélem kapsz pénzt az ide kommentelésért, mert ha nem, a helyedben én reklamálnék, hogy kihasználnak és ingyen csinálsz hülyét magadból.
Szabó Erika a Duna tévé Balatoni Nyár című műsorában próbálja ki magát először hosszabb távon tévés műsorvezetőként, írja a csütörtöki Blikk. "Lehet erre a felkérésre nemet mondani? Ennél talán az lehetne az egyetlen jobb munka, ha wellness-szállodákat kellene tesztelnem egy hónapig" – kommentálta a…..