Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hód Ödön

15 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kudarc Kft. A nyák napja 2018.05.06 13:06:55
Mindenki ünnepli!..
„A nemzet zsírtarkója„ - olvasom a Népszava mai számában. A túlsúlyos politikust jellemzi imigyen a jegyzetíró Batka Zoltán. Találó a megfogalmazás, a Fidesz ökle hátulról csakugyan hasonlít Orosz István grafikus 1990-ben az egész országot kitapétázó plakátjára, a Továriscs konyec-re. Ráadásul a…..
Kudarc Kft. Együtt bontanánk le! 2018.03.01 20:39:56
Ezektől bármi kitelik! Sokoldalú felhasználási lehetősege miatt már több szervezet is bejelentkezett a határzár lebontására. Az acél és szögesdrót világpiaci árának drasztikus növekedésére nem a Kudarc Kft. jött rá először, hanem Párhuzamos György amerikai származású magyar mizantróp. Mi…..
A Kudarc Kft. elemzői évről évre előrejelzik, melyik évben, mely területen várható a legnagyobb profit. Idén elemzőink az országgyűlési választásokat és az azt követő, üzleti szempontból hosszú távú bevételeket jelentő kormányzat-közeli befektetéseket jelölték meg. Éppen ezért azonnal úgy határoztak…..
Kudarc Kft. Bitcoin cafeteria 2018.01.27 09:30:03
2018. első napjaiban középfokú informatikusunk és rendszergazdánk ijedten vette észre, hogy több kollégánk is tiltott bitcoin-bányász programokat használnak a céges számítógépén. Ezzel illegális jövedelemre tesznek szert, ami a Kudarc Kft. rendszereinek illegális használatával történik. Mivel a…..
A kormány döntése értelmében tovább bővült a Városligetben található Fővárosi Állat- és Növénykert területe! A munkálatokra azért volt szükség, hogy a Kudarc Kft. japán leányvállalata, a Harakiri Co. ajándékát el tudjuk helyezni. Vili, a 150 tonnás kék bálna jövő héten érkezik Japánból a…..
Kudarc Kft. Diesel Tesla 2017.11.17 23:32:37
A Tesla licensze alapján a Kudarc Kft. által gyártott modellel átélheted a régi idők száguldását modern köntösben. Ez az elegáns, forradalmian környezetbarát gépjármű pontosan jelzi hol is a helyed az autópálya táplálékláncában! Minden tekintetben rabul ejti a nőket, parkolj vele bárhol, az Operaház…..
"Steve Biddulph a milliós példányszámban elkelt Hogyan neveljük a lányokat? című sikerkönyv írója. Gyakorló pszichológus, aki frissen megjelent, interaktív könyvével az új nemzedék szüleihez szól - anyukákhoz és apukákhoz egyaránt." ..
Hód Ödön 2017.11.15 12:59:43
@habanera: Neked ugye nincs gyereked?
Egy évezredes tévedés, egy fordítása hiba miatt hihettük, hogy a trójai faló valóban egy lóformájú építmény volt, amelyben az ostromló akhájok elrejtőztek. Francesco Tiboni olasz tengerrégész, a marseille-i egyetem kutatója viszont meg van győződve arról, hogy a „faló” hajó volt. Ókori szövegeknél…..
Örömmel értesítjük a Kudarc Kft. részvényeseit, hogy a magyarországi ApleX telefonok hazai médiakampányára kiírt tendert a KudarcMedia nyerte el. A hír friss, de mivel már régóta lehetett számítani a számunkra kedvező döntésre egy tévés/rádiós reklámszpotunk tervei már el…..
Elődeink nem csak furcsa termékek feltalálásában voltak rendkívül találékonyak, hanem akkor is, ha valamilyen okot kellett keríteni az aktuális ellenség elleni háború kirobbantásához (mert a szomszéd fűje mindig zöldebb - s ha esetleg mégsem sikerülne megszerezni, legalább pusztuljon el az ő tehene…..
Kihasználtsági problémák miatt kénytelenek voltunk elköltöztetni a hulladékgyűjtő telepünket a sáskai Paulo Coelho ének zene tagozatos általános iskola udvaráról. A vidéki papírgyűjtések mennyiségi mutatóiban beállt drasztikus csökkenés hatására telephelyünket a Magyar Időket kiadó nyomda…..
Kudarc Kft. Zombiewear 2017.11.05 00:08:47
Sajnálattal értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a világszerte kedvelt "Zombiewear" márkajelzésű ruházati termékeinket — ha a piaci viszonyok nem változnak kedvezően — hamarosan kénytelenek leszünk kivonni a forgalomból! Ebben az évben sajnos nagyon rájárt a rúd a Sáska járási ruházati iparra. A…..
Kudarc Kft. Pacal emoji 2017.10.30 21:17:34
A Magyar Hungarikumok Magyarországi Értéktára felháborodottam hívta fel minap a cégünket, a Sáska székhelyű Kudarc Kft.-t. A legújabb híreket olvasták ők is éppen, amelyben külföldi cégek vitatkoznak azon, hogy a silány minőségű formában lenyúlt ősi magyar hamm burgert sajttal telepakolják, aztán…..
  Még mielőtt bárki megvádolna, hogy kipécéztem magamnak Pál apostolt, sietek leszögezni: egészen a mai napig halvány fogalmam sem volt róla, hogy a címbéli közmondás tőle származik. Nem csupán a thesszalonikaiakhoz írt második levelét, de valójában egyiket sem forgatom sűrűn. Annyit azért tudtam,…..
Hód Ödön 2017.10.27 12:14:06
@G. Nagy László: A magyar államnak irdatlan jövedelmet termelő napenergia készlete van.
Hód Ödön 2017.10.27 12:23:01
@G. Nagy László: Cégünk dízel Teslák gyártása mellett megújuló energiával is foglalkozik. Brit kutatóink rájöttek, hogy ha valaki napelemet és napkollektort szerel a házára akkor gyakorlatilag ingyenjövedelmet biztosít magának. Minek ehhez az állam?
Örömmel értesítjük a Kudarc TV nézőit, hogy Vajna Andrea stábunkat bízta meg a Gyere haza fiatal! sorozat legújabb epizódjának elkészítésével!!!  Miniszterelnök Úrnak jelentjük, a nagy mű elkészült a Sáska filmstúdióban. Stábunk október 23-án forgatta alacsony költségvetésű filmjét, amelyben…..
Hód Ödön 2017.10.27 10:56:01
@lezlidzsi84: Úgy érezzük, sikerült jeleznünk a hazatérést tervező fiataloknak, hogy Magyarország mennyire sokszínű! <3
A környezetszennyezés a modern világ legnagyobb rákfenéje. Hiába azonban a folyton, mindenhonnan felcsendülő vészharangok, az emberek mintha meg sem hallanák azokat. A lenti csárt azt mutatja meg, hogy hozzávetőleg mennyi halálesetben játszott közre a környezetszennyezés (levegő, víz, talaj).  Az…..
Kudarc Kft. Ehető csikk 2017.10.24 03:20:00
Immár két hónapja, hogy a nagy dohánygyárakkal megegyeztünk, hogy ezentúl kötelezik magukat arra, hogy a Kudarc Kft. Sáskán alapított csikkgyárából szerzik be az ehető füstszűrőket. A Sáska járásbeli kukoricatermelő gazdák által jutányos áron eladott habosított kukoricakeményítőből létrehozott…..
Kudarc Kft. Három dimenziós óra 2017.10.19 03:20:00
Már Einstein is bebizonyította, hogy az idő három dimenziós jelenség. Egyszerűen felírható egy x, y, z tengelyű függvényként (1. ábra).  Egyvalamiről azonban elfeledkezett az öreg, hogy ebből bizony pénzt is lehet keresni! A kétdimenziós (számlapos-mutatós) és digitális…..
Pangea Csanád, merre vagy? 2017.10.15 20:00:00
A 2017. október 3-i döntés értelmében, miszerint Trianon 100. évfordulóján Csanád vármegye (neve) visszakerül a térképre  több kérdés merült fel bennünk, mint amit magunk meg tudnánk válaszolni. Ezért egy rövid történeti-földrajzi áttekintés után megosztanánk az átnevezéssel kapcsolatos…..
Hód Ödön 2017.10.17 14:53:58
@vwxyz: Ha alkalmazol egy embert, hogy ásson egy gödröt, majd egy másikat, hogy temesse be, az közgazdaságtanilag pörgeti a GDP-t. ;)
Hód Ödön 2017.10.17 15:45:21
@vwxyz: Hogy a megyenév-tábla cserélgetés pörgeti a gazdaságot, növeli a GDP-t, javítja a gazdasági mutatóinkat.
Kudarc Kft. Homeopátiás sör 2017.10.16 03:20:00
Hallott már ön a  ? Nem? Nahát. A Kudarc Kft. nemzetközi hatású filantrópusokhoz hasonlóan vallja, hogy a kisebbségek, melegek, sérült emberek felkarolásában és támogatásában hatalmas pénz és üzleti lehetőség rejlik! Ilyen kisebbség a homeopátiás gyógyászatban…..
Kudarc Kft. Valami lesz... 2017.10.12 10:19:08
Kedves vásárlóink, Üdvözlöm önöket! Itt hamarosan egy piacvezető market gap analysis cég kezdi meg működését!  Addig is bemutatkoznék. Hód Ödön, 45 éves vállalkozó vagyok, egykori NB 1-es kosárlabda kapus-edző és egy használt születésnapi gyertya-cserélgető zárt facebook csoport adminja. Egy…..