Regisztráció Blogot indítok
Adatok
behemót

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
comment:com A nap képe 2013.06.06 13:00:00
Bocs, nem bírtuk ki. ..
behemót 2013.06.06 19:46:39
A Homeland című terroristás dráma második évadában Bejrút koszvadt terroristafészeknek tűnt, be is rágott emiatt a libanoni kormány. Az ominózus epizód az évad második, Beirut is Back című darabja volt, ami nekünk jó kis izgalmas egy órának tűnt, de Bejrútban kicsit más…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
A Ténytár korábban már részletesen foglalkozott a készülő új Munka törvénykönyvének javaslatával. A parlamenti vita mellett, a kormányzat a szakszervezetekkel is tárgyalásokat folytatott, amelyek során több ponton engedett. A tárgyalások eredményére is figyelemmel fogadta…..
A Duna Tv új sorozata, az egyébként iszonyatos című és borzalmas tartalmú és megvalósítású Diplomatavadász már két hete megy a Duna Tv-n, de ha az ember nem élőben nézi, hanem rögzíteni akarja, akkor megszívja, mert a műsor 3-4 perces csúszással indul. Így szépen lemaradunk…..
Végzettségemet tekintve villamosmérnök vagyok, 20 évet töltöttem el a szakmában, javarészt vezetőként. Franciául, oroszul és angolul beszélek. volt már néhány munkahelyem, igazán sohasem hittem, hogy állás nélkül maradhatok. Sokszor ültem az asztal túloldalán, nagyon sok…..
Megszakad a szív: a kettős mérce lovagjai húsz év után elbúcsúznak. A Magyar Hírlapban George Lucas kirúgott asszisztense írja a címeket, vagy ezek tényleg fantasynek látják a magyar belpolitikát ork hordákkal, nazgulokkal, meg hős hobbitokkal. Ja, egyébként a szocikról van…..
A Starz nevű adó annyira bízik a Spartacus: Blood and Sand című 13 részes sorozatában, hogy még a bemutató előtt  berendelték a második évadot, szintén 13 epizóddal, de újabb alcímmel, ami a Vengeance lesz. A húzás azért fura, mert a nagyrészt zöld háttér előtt, a 300…..
A tvbythenumbers.com az egyik kedvenc forrásom, mert a nézettségelemzésen kívül olyan infókat is lehoznak sokszor, amit máshonnan az istennek nem tudok levadászni (vagy csak rohadt lusta vagyok hozzá). A vasárnapi nézettséges poszthoz kerestem adatokat, amikor megláttam ezt a…..
II. Károly szenvedélyes élete címmel új BBC-s minisorozat kezdődik a Duna TV-n. II. Károly gyerekként végignézte apja kivégzését, majd a nyomorban töltött száműzetés után több mint 25 évig volt Anglia Stuart-házi királya. Uralkodása egy percre sem volt mentes a…..
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
A Grace klinika az első évadban amolyan kritikus- és közönségdarling sorozat volt, mindenki odáig meg vissza volt érte, lelkendezett a karakterek esendősége és az emberi kapcsolatok kissé felületes, de azért még vicces bemutatását, és így tovább. A sorozat igen hamar az egyik…..
Egy nagyon kedves informátorunktól kaptuk az infót, miszerint a Scrubs nem a Viasat vagy a TV2 adására érkezik, mint azt korábban jelentettük, hanem az RTL Klubra, azaz vagy az anyacsatornára, vagy pedig a Cool Tv műsorára. Nem tudjuk mikor, ne is tessenek kérdezni. A másik hírünk,…..