Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csim1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző filmes posztunkban megnéztük, hogy kik voltak azok a megformált informatikusok, akik letették névjegyüket Hollywood-ban, most elénk tárul 10 olyan film, amiben a számítógép is szerepet kapott olyan formában, ahogy az akkori rendezők és művészeti vezetők megálmodták.…..
Filmdroid Arbitrage előzetes 2012.06.26 20:58:00
Az Arbitrage thriller főszereplője Al Pacino lehetett volna, ám a veterán színész valamiért a forgatás kezdete előtt lelépett, helyére Richard Gere lépett. Gere egy fedezeti alap igazgatóját játssza, de több hibát is vét és ha egy hozzáértő belepillantana a könyvelésbe…..
TComment Astra plusz, Manta mínusz 2012.03.12 06:15:00
Ez valami egész más, mint aminek látszik. Csodás, áramvonalas kupé, elöl, az orrban, bőséges mennyiségben lóerők… Mégis, ez igazából egy tisztességes családi autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hogyvolt Terepen 1x02 - Mozambiki 2011.06.10 12:00:00
Ismét in medias res-zel kezdünk, ez már tuti hagyomány lesz, Adams egy fehér kisbabát ad át a gyámügyiseknek, az együtt érző (és általam olyannyira hiányolt volna) narrátorunk meg közli, hogy bizony a hölgynél nem az első gyerek, akiről le kell mondania. Jön is mindjárt a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
csim1 2011.05.04 09:40:30
hogyvolt VV4 - 4X88 2011.03.15 15:00:00
Remélem, mindenki kibiggyesztette a tavaszi kabátra a kis kokárdáját és a verőfényes kora tavaszi napsütés ellenére sem dugja ki az orrát a friss levegőre, hanem hogyvoltot olvas. Nehéz megszólalni a tegnapi este után, egyszerre volt nyomasztó és szívfacsaró. Kis csapatom a házi…..
csim1 2011.03.15 15:21:19
13?
hogyvolt VV4 - 4X60 2011.02.13 15:30:00
Simor Olivér nyolcvan napot töltött a Villában. Akopaliptikus este volt, köszönhetjük ezt rögtön Lilunak, akinek csipkedíszítéses, kétarasznyi aranyövvel összefogott konfekció tunikája maga volt a vizuális Armageddon, ha már. Ezen a vonalon haladva a plüssgombócos…..
csim1 2011.02.13 22:04:42
@hexensussz:
egyértelmű...ahogy a tények is bizonyítják, ez a fajta taktika nem jött be! a bennmaradtak vagy ügyesen lavíroztak eddig, szerencsések voltak, vagy jobb a taktikájuk. Nem mondanám viszont azt, hogy attól még, hogy valaki nem látványosan taktikázik, nem is taktikázik.
csim1 2011.02.13 21:12:54
Nem vagyok sem Oli, sem Béci fan, de elgondolkoztam azon, mennyire meghatározta a kimenetelt az, hogy Enikő milyen videoüzenetet küldött. Azt kell mondjam, nem volt okos. Ha szereti még Olit, és nem mondott le róla (márpedig azt mondta, elmegy a párbajra) akkor össze kellett volna szednie magát és okosan kellett volna beszélnie. Világosan elmondani, mik a határok, mi nem fér bele, mit csinált rosszul, mi az ami bántja, és a végén megnyugtatni azt a szerencsétlent, hogy vele van, tartson ki. Biztos látta a napok óta tartó vergődését, de végül ő adta meg a kegyelemdöfést, borítékolva volt ezután, h Oli nem akar majd visszamenni. Ha pedig pont erre ment ki a játék, h Oli kinn maradjon (vele legyen), akkor az pedig pusztán önzőség. Ha támogatta volna, simán elmenetelt volna Oli a döntőig, ha helyrerakta volna valamelyest benne a határokat. Így viszont csak növelte azt a bizonytalanságot, ami már egyébként is úrrá lett rajta.

Az elején utáltam Olit, a lárvázás, a Zsuzsi hergelés után..aztán mostanra már kezdett feljönni, mert egyre több oldalát láttam meg. A Béci viszont az elejétől kezdve szimpi volt, de most, hogy egyre több (és negatív) oldalát kezdtem megismerni, ment lefelé. Kb félúton álltak meg mindketten. Sajnos Olinak az lett a veszte, hogy bár ésszel játszik, nem tudja az érzelmeit kontrollálni. Ugyanakkor Béci nem játszik ésszel, viszont nagyon jól kontrollálja az érzelmeit.

Egyébként szerintem jó dolog a taktikázás, bár az elején utáltam érte Olivért. Aztán részben az itteni kommentek hatására átértékeltem, és eéfogadtam, hogy ez egy JÁTÉK. Aki csak bement, hogy majd lesz ami lesz, azzal én nem tudok mit kezdeni..a fődíjért igenis küzdjön meg valaki, ne csak lavírozzon. Igenis hergeljen ha kell, vicceskedjen, vagy mondja oda a véleményét ha kell, ha nem kell, akkor kussoljon...bármi, ami a nyeréshez vezető úton előrébb viszi. Sajnos Oli nem volt olyan kaliberű játékos, aki ezt meg tudta volna csinélni. Elkezdett valamit, de nem jött össze, ő b*szta el...
csim1 2011.02.13 21:54:09
@Trevlovics:
a döntőig menetelés, aláírom, erős volt...egy ilyen kiszámíthatatlan embernél. De ha maga mellett tudja Enit, aki láthatólag megbocsájtott, és újra rendbe rakja magában a szabályokat, akkor lehet, hogy győztesen került volna ki a párbajról. De ez persze csak spekuláció.
Így viszont Eni kvázi eldöntötte, mi lesz, mert sztem ennyire azért már ismerte Olit és a reakcióit.

A Laci féle nem-taktikázásról annyit, hogy lehet, hogy Lacinál ez a taktika. Pont azon gondlkoztam most, mielőtt írtál, hogy hadviselésből ő a legjobb bent, hogy lehet, hogy nem vezérember, nem őt tartja mindenki a legerősebbnek. Pont ezért. Nem akarja ezt. Egyszer már Oli őt mondta régebben, vissza is húzódott, és Béla került előre. Az ő taktikája sztem a háttérben maradás, mégis: jelenlevés, támogatás, buzdítás, de nem az ellenfél degradálása. Az visszafelé sülhet el. Szerintem ez is egy taktika lehet..
hogyvolt VV4 - 4X58 2011.02.11 11:00:00
A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik.…..
csim1 2011.02.11 20:41:01
Sziasztok,
személy szerint sajnálom, hogy Realito-t kitiltották, és a társaság többsége ellenezte a jelenlétét és a hozzászólásait. Nem azért, mert szimpatikus volt, amit írt, hanem mert igazságtalanságnak tartom, hogy itt ez megtörténhet. Ha cigányozott, zsidózott, politizált, vagy sértegetett volna stb, akkor megértem, de csak leírt dolgokat, amiknek lehet, hogy nem volt valóságalapja (bár páran azt írták, igen), de legalább témába vágott. És nem otrombán tette (na jó, helyesírni nem tud, OK). Most valószínűleg megkapom, hogy én is miért pont most írok először ebbe a blogba (bár ha jól emlékszem, egyszer régebben már hozzászóltam) biztos van ennek köze Realito-hoz, de nincs. Egyszerűen én nem vagyok járatos ebben, nincs meg az a fajta magabiztosság bennem, ami a kommenteléshez, inkább olvasom, azt viszont minden nap, még a kommenteket is, mindet! És nagyon szeretem. Szeretnék továbbra is idejárni és olvasni, anélkül, hogy kellemetlen érzéseim legyenek egy ilyen incidens miatt. Ez egy viszonylag belterjes társaság, aki kommentel, újak csak akkor kerülhetnek be, ha minimum viccesek és kedvesek a társaság tagjaihoz és Hajnihoz, ami alapjában véve nem baj, sőt, csak hát szerintem az olyan véleményeket vagy írásokat is lehet érdemes elolvasni, ami nem feltétlenül egyezik meg a mi véleményünkkel. Mindenki majd eldönti maga, hogy tud-e azonosulni a leírtakkal vagy sem.
Higyjétek el, nagyon sokan olvassák ezt a blogot anélkül, hogy valaha egy szót leírtak volna itt!! Nekem sem volt mindig egyszerű végigolvasgatni, ki milyen csokit szeret, és hogyan kell rántott húst sütni stb stb, de megtettem, mert azokra a morzsákra kíváncsi voltam, amik a vv-vel kapcsolatosak és új infók lehetnek a számomra. Ezért olvastam én pl szívesen Realito mostani hozzászólásait, és fogadtam persze fenntartásokkal, de nem akartam volna pl ezért kizárni vagy lehurrogni v ilyesmi.
Elnézést a hosszú írásért, és előre félek a kritikáktól, de ha nem írok többet, akkor sem veszítetek semmit :))
Én olvasom tovább Hajni írásait és a ti hozzászólásaitokat..:)
hogyvolt VV4 - 4X19 2011.01.03 10:47:00
43-57%-os állással kezdjük a VV4 második párbaját, tele a stúdió, Nemoék tépik a húrokat, Balázs, egy perced van, hogy levedd azt a zakót, Lilu, keress meg privátban, KELL a felsőd, most! Mi? Gigi és Jerzsi csókolózni fognak, végül is, már három napja nem hallottunk felőlük,…..
hogyvolt VV4 - 4X18 2011.01.02 13:00:00
Lilut az újévben a szokásos szürke farmerben és Star Trek díszletben láthatjuk először. És a haja, szűzmáriám. Nem szeretem a mostjöttemafodrásztól frizurákat, ez viszont a ló túloldala, az ezer éve nem voltam fodrásznál és szarrá tört a hajam az otthoni festéstől és a…..