Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MJF

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..
Kicsit tud a srác, nem tudom mit fűzzek hozzá, leginkább semmit:..
Rise Against nevű Chichago-i 1999-ben alakult (alapvetően) Punk banda már régóta befutott amcsiknál. Nálam nem kapott központi szerepet soha, tudtam róluk, de nem igazén érdekelt. Szerencsére a Flatout2 nevű roncsderbis, zúzós játékban meghalottam a Give It All nevű számot, ami…..
Ez most amire rá vagyok kattanva. A banda már rég feloszlott, hozzám még csak most jutott el:). Van egy pár banda amivel úgy vagyok, hogy egy számuk nagyon bejön, de a többi annyira nem, hát ATDI-nel is így vagyok. Tehát akkor One Armed Scissor című szám...ez mostanában az egyik…..
dummies hometown tesztcikk 2008.05.15 17:33:00
Vestibulum tincidunt vulputate sem?!Vestibulum viverra, libero sit amet accumsan placerat, lectus quam sagittis ante, ac euismod arcu neque id nibh. Cras nisi erat, malesuada quis, posuere non, faucibus quis, arcu. Morbi odio. Curabitur auctor. Suspendisse lectus dui, euismod ut, adipiscing quis,…..