Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pjoti

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
pjoti 2010.09.21 09:09:34
@SirSmoke: te aztán mintapéldája vagy az igazi barmoknak, barátom. Meg erős is. ha gondolod, elmegyek arra kerékpárral, csak nem tudom, van-e hycomat autód. Tudod, én elég sokat autózom és bringázok is, becsülettel betartom a KRESZT ülésben és nyergen ülve is.

Rettentően sajnálom, hogy többszázezres tükröd van, gondolom, jól megdolgoztál érte, és adózol is rendesen. 20 éve dolgozom, volt, hogy autóval, és van, hogy biciklivel.

Tulajdonképpen nem is haragszom rád, mert rettentően rossz lehet neked így élni. Gondolom, ha hazamész, akkor az asszony bezár a szekrénybe, és itt próbálsz meg névtelenül keménykedve kompenzálni. Szegény.

Ja, egyébként csóró vagyok. Becsületes csóró. És ha neked ez ciki, vagy ez szerinted szégyen, akkor lelked rajta. Pillanatnyilag azért járok kerékpárral, mert nincs működőképes autóm, de ha meglesz, sem fogom a bringát eldobni. Ugyanis tisztább, egyszerűbb vele közledni, és a szép nagy budapesti forgalomban sokszor gyorsabb is, mint autóval. És, persze testmozgásnak sem utolsó. Te, gondolom, attól vagy ilyen erős, bátor, hogy tekergeted a kormányt, (ami szintén "többszázezres")
Augusztus 23-án Afganisztánban meghalt egy fiatal magyar katonanő. Nem jó hír ez senkinek, különösen nem a családnak, a barátoknak és a közeli hozzátartozóknak, és nem vagyunk hozzászokva ehhez mi, hírfogyasztók sem. Ismerve a Magyar Honvédség kvalitásait, már az is csoda, hogy…..
pjoti 2010.08.28 14:57:10
@BanáNkapitány: szerintem teljesen hülyeséget beszélsz, remélem, hogy ez nem csak nekem tök világos. Vegyünk egy egyszerű példát, kivonva belőle halottat, rendőrt, gyilkost. Szórakozóhelyen vagyunk. Te meg akarsz ütni valakit, de az orrán megcsúszik a kezed, és engem is megütsz. Szerinted én kit fogok agyonverni? Azt, akit te rosszul ütöttél meg, vagy téged, aki ütött ?

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az általad említett revans-vételt egyetlen hivatalos orgánum sem igazolta, kivéve a szennylapokat.
pjoti 2010.08.28 10:29:49
@malacz69 rettegéselemző: az igazoltató rendőrnek nincs oka orclövésszel számolni... Te azt honnan tudod ? Mi van, ha a megállított autóból lőnek rá, ahogy az megállt ? Miért ne lenne benne a pakliban ? Mennyivel volt kevésbé felkészült, mint a katona, akit a zárt autót érő páncéltörő gránát szilánkja öl meg ?

Annyira imádom, hogy ennyi elméleti szakember ontja magából a hülyeségeket... Kíváncsi lennék, hogyan állnál ki te igazoltatni.
pjoti 2010.08.28 10:32:24
@malacz69 rettegéselemző: ráadásul... az egy héttel korábban halálra gázolt rendőr, aki szintén hősi halott lett, és akinek érdemeit szintén nem kívánom kisebbíteni, éppen a kocsiból szállt ki, amikor a BMW elütötte. Sajnos voltak olyan szakmai hibák, amikre a megfelelő felkészítés hiányában a magyar közrendőr nem tud megfelelően reagálni. Pedig arra lehetett volna. A lesből fejlövésre sokkal nehezebb.
Dani nem szeret fölöslegesen dolgozni, úgyhogy egy korábbi poszt helyszínrajzát alakította át korhű stílusban. Kerékpáron ülve különösen veszélyes dolog nem észrevenni egy autóval szemben az elsőbbségadási kötelezettséget. De mint az alábbi példa mutatja, ha valaki…..
pjoti 2010.08.20 10:39:32
@Jankove: Tudod, volt szerencsém kipróbálni az általam említett dolgokat elméletben és gyakorlatban is. Biztosítási nyomozóként dolgoztam, ahol az volt a dolgom, hogy a nem teljesen egyértelmű esetekben a részletek felderítése után állapítsam meg a tényleges felelőst. A KRESZ remekül tartalmazza az alapszabályokat, de ez nem teljes, hiszen teljesen száraz. Mondok példát. macisajtos kereszteződésben benézek jobbra, senki. Benézek balra, látlak téged kb 200 méterre. Elindulok, abban a hitben, hogy kényelmesen átférek. A kereszteződés közepén nekemcsattansz, mert éppen, úri kedvedből, autóversenyzőt játszva, 190-nel jössz. Ki a hibás ? a KRESZ szerint én. A Legfelsőbb Bíróság szerint pedig te. Ennyi.
pjoti 2010.08.20 10:52:48
@A kód neve Merkúr: nem hiszem, hogy öcsizned kellene, először. Másodszor: ha nem voltál elég bátor ahhoz, hogy ott élj, dolgozz, ahol születtél, akkor olvasgass szomáliai blog-ot, hiszen magyar nem vagy. Én nem támadok, pusztán nem értem, minek írtál. Az írásaidban semmi értelmet nem találtam,pusztán a mocskolódást, ami jól jellemezhet téged. Harmadszor : ha te már nem vagy az oszágban, akkor máris jobban vagyok. Támadni pedig nem fogok, mert ahhoz te rettentően kevésnek bizonyultál, mind agyilag, emberileg, mindenféle szempontból. Nem lenne sportértéked.
pjoti 2010.08.20 10:56:36
@Jankove: nem tudok veled vitatkozni. Szerintem nem kell tudni felismerni a 190-et. nem kell annyival közlekedni. További kellemes hétvégét.