Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K. Viktória

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Colorcam A Tinder sötét lovagjai 2018.02.19 22:50:29
A poharam aljáról egyre csak feltörekvő buborékokat számolom, miközben egy teljesen kiszámítható prezentáción ülök, Mr. Elvileg Hozzám Valóval. Úgy érzem magam, mintha egy erőszakos sales-es próbálná meg nekem a lehető legbiztosabb módon eladni azt a híres tollat, amiből száz van minden…..
K. Viktória 2018.02.20 12:00:04
Kedves @Helló Leó!: Örülj neki, megszabadultál egy drága kalandtól!
Persze lehet, hogy csak le akart tesztelni mennyire tudsz szépen enni, nehogy az esküvőn derüljön ki hogy mindent és mindenkit leeszel. :D
Mindkét esettben: fuss! :D
K. Viktória 2018.02.20 12:07:55
Kedves @Treff Bubi: Én is így gondolom. Annak ellenére, hogy unokatesóm tartós kapcsolatra, szerelemre lelt a Tinder által.
Nem szeretem, hogy a ritka kivételek miatt nők/pasik maradnak benne a reménytelen történetekben (várva a lovagot: hogy jöjjön, hogy őt válassza, hogy hirtelen beleszeressen x év haverság után) , ahelyett hogy továbblépnének.
Üdv: egy cinikus Disney hercegnő :D
Látványos, hatásos beállításokban az áprilisban érkező évad is bővelkedni fog, ráadásul kimozdulunk Gilead falain túlra, a Kolóniára, ahol az élet amellett, hogy nettó szívás a nőknek, még veszélyes is, környezetszennyezés, mérgező vegyszerek és/vagy radioaktivitás szennyezte talaj, munkatáborok,…..
K. Viktória 2018.01.15 16:44:08
@Colonel H. Stinkmeaner:
@CyberPunK:
Logikus, hogy egy visszafejlődött társadalomban nincs mesterséges megtermékenyítés.
De amit még senki sem említett: ha ennyire a szívükön viselik a reprodukciót, akkor miért "öregemberekkel" teszik ezt? Kisebb az esély a foganásra és nagyobb a lehetőség a fogyatékos babák megszületésére. (Egy ilyen szülés szerepel is a regényben.)
Nem sci-fi, hanem irodalom; így logikát ne keressünk. :)
K. Viktória 2018.01.15 17:42:04
@annus731211:
Kedves Anna, megválaszolta a kérdésem. Inkább silányuljon a populáció, de szexelhessenek fiatal lányokkal a hatalmasok. :(
K. Viktória 2018.01.15 17:49:11
@K. Viktória:
Természetesen a regény/sorozat univerzumán belül; de szerintem ezt mindenki értette.

De lehet, hogy az ide kommentelő férfiak fiatalok (vagy van lelkük, mert ilyen férfi is van! :) ) és ebben az univerzumban esélyük sem lenne labdába rúgni, hiszen csak őrszemek lennének...