Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H3c

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekövetkezett az, amit múlt héten csak sejtettünk: a Microsoft csetalkalmazásának ma demózott új verziója immár mélyen integrálja a közösségi szájtokon zajló aktivitásokat is. Így a felhasználók egyenesen a Live Messenger csetablakából is cserélhetnek tartalmakat facebookos,…..
H3c 2010.04.29 10:37:00
@kino: valóban, de számomra a Digsby maradt meg úgy, mint amelyik azt reklámozza magáról, hogy ezeket mind tudja (egyébként én is Pidgin felhasználó vagyok)
H3c 2010.04.29 10:39:51
@RandomHunter: persze, hogy az alternatív kliensek mindig egy lépéssel a wlm mögött lesznek, hisz' az egy zárt formátum...
A Classical Journey (DJ Prince mix) [mp3] 01 Bach - Air (from Orchestral Suite No. 3) 02 Dvorak - Songs My Mother Taught Me 03 Tchaikovsky - Waltz Of The Flowers 04 BEETHOVEN -Minute in G 05 Schubert - Ave Maria 06 Mozart - Piano Concerto No. 21 in C, 2nd movement 07 Brahams - Cradle Song 08 Rossini…..
Sültgalamb Szimfonikus 2009.04.21 12:45:00
Mi az összetétele a legújabb magyar szimfonikus zenekarnak? 1 Gordonka és 10.000.000 bőgő !!!  ..
kérdezi Péter, majd felel is, nem meglepő módon azt válaszolja, hogy     gordonkaAz élet ezúttal is sokkal tréfásabb a szóvicceknél. De hogy véglegesen kinyomjuk a lelki pattanást, küldjétek el bátran az összes elképzelhető gordonos viccet, legföljebb csinálunk…..
Hekkereknek feltörték az Apple mobilját, és felpakolták rá a Linux 2.6 kernelt. Jobban tették volna, ha inkább elmennek kirándulni a nyílt terepre, mert a nyílt forráskód ilyen célú felhasználásának semmi értelme nincs. Minek felbuherálni a kódot a hardverre, ha nincs…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
A YouTube-on tűntek fel az alábbi promók és exkluzív izék, senkit nem akarnánk megfoszatni a katartikus élménytől. Az első videón a Topmodell legfrisebb évadának transznemű, de még műtét előtt áló versenyzőjét lehet megnézni in action, azaz modellkedés közben, a másodikban…..