Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ramonadelgada

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tetszett, hogy a vonaton velem szemben ülő nő körömlakkja illet bőre árnyalatához. Egy férfival érkezett, de kapcsolatuk bizonytalan. Nem beszélnek egymással túl sokat csak néznek ki az ablakon. Már nincs miről, összevesztek vagy csak fáradtak és nincs kedvük? A legtöbben…..
Vale? Boldogság, mondd, ki vagy?! 2018.07.14 15:00:00
Amikor végre megkaptuk egy bárban a rendelést ezt az üzenetet kaptam egy otthoni barátomtól: Szerinted mi a boldogság? Küldtem neki egy képet, hogy most éppen ez de majd gondolkozom rajta, addig pedig sör és nachos mellett próbáltuk megtalálni a választ. Én pedig sokkal később egy…..
Ismerősök vesznek körül, a kabinból zene szól és a hajad lágyan fújja a szél. Ilyenkor élvezni kell ahogy tested tart valami felé és minden mást kint hagyni a parton. Majd felveszed ha visszatérsz, de addig a vízen lebegve mit oldasz meg belőle? De te csaltál és hozzákötötted…..
Vale? Mikor ennyi is elég 2018.07.12 21:00:00
A gyerekek mindig meglepnek. Örülnek neked, aztán le se szarnak. De nem direkt, csak fontosabb dolguk is van annál mint a te okoskodásaidat hallgatni, ez a sok édesség nem tesz jót neked, na az energiaital meg pláne, 11-12 évesen. Ja és ráadásul egy nap kikéred a véleményüket azzal…..
Ezért felejtsd el azt a mondást, hogy minden nap nézz ki úgy, hogyha belebotlasz életed szerelmébe felismerjen. Ha nem akarod csak akkor kellesz majd igazán, még ha nem is aludtál semmit és egész nap dolgoztál emiatt nyúzott a képed, a sminked már régen nem áll úgy ahogy reggel és…..
Vale? Ha elmegyek keresni fogsz? 2018.07.10 21:00:00
Egyre üresebb a szoba ahogy a cuccaim a bőröndbe kerülnek. Félek, hogy nem fér majd el minden. Itt kell hagynom pár dolgot, de ezt a részét nem annyira bánom. Otthon nehezebb lenne megválni tőlük. Így a muszáj könnyebbé teszi az elhatározást. Tőled  is nehéz lett volna de már…..
Vale? Káromkodás 2018.07.09 21:00:00
Jól van, elnézést, kicsit elvetettem a a sulykot, így egy nő nem beszélhet, elvileg. Bár ezt sem igazán értem, talán a fiúk szájából szebben hangzik a bazdmeg szó? Biztos a hangszálak miatt, ugyanis egy káromkodás akkor hatásos ha mély, öblös hangon szól, viszont mi van akkor, ha valakinek férfi…..
Vale? Ma rám mosolygott egy kutya 2018.07.09 00:35:23
Miközben mentem át a zebrán velem szemben észrevettem egy nem emlékszem milyen fajtájú,  de nagy darab, fényes sárgás-barnás színű kutyust sétáltató lányt. Nem tudom miért de rögtön kiszúrt magának, végig követett a szemével még akkor is amikor már elhaladtak mellettem és ahogy visszafordultam…..
Vale? Itthon és otthon között 2017.11.20 11:38:53
Azt mondják, hogy ahelyett hogy otthon oldanánk meg a problémákat, inkább elmenekülünk külföldre. Viszont ők nem látják azt a rengeteg embert, akik küzdenek. Akik nem adják fel addig, amíg bele nem fáradnak vagy akik mások eredménytelen próbálkozásait látva egyszerűen a könnyebb utat választják mert…..
Vale? Sin lácteos, por favor 2017.10.20 23:53:41
Spanyolországban az első félreértett vásárlás és vajas péksütemény után megtanulod, hogy a sin leche és a másba vetett hited egy spanyol étellel kapcsolatban amit rendeltek nem mindig elég. Viszont a legjobb élményeim közé tartozik amikor egy valenciai kisvárosban a frissen megismert helyi erők…..
2017. 10. 03. Este tíz óra van, amit két hete mióta itt élek Barcelonában anélkül tudok, hogy ránéznék az órára. A ma esti közösségi katalán csörömpölést kiegészítette egy tegnap bejelentett sztrájk, ami miatt ma nekem sem kellett dolgoznom, ráadásul még a Güell Parkba is bemehettem ingyen. De…..