Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gregoriosz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő indafotós séta április 21-én, szombaton lesz és a Római-partot vesszük célba.Fotóséta a Római-parton Mikor: 2012. árpilis 21., szombat 15 óra Hol: Rómaifürdő HÉV-megálló Mit: Római-part, hekk, víz, sirályok, gázgyár. A séta végén beülünk hekket enni és…..
Kerek 20 képet válogattunk az augusztus 20-i fotóitok közül NAGYBAN. A fotók a J/K billentyűkkel lefelé/felfelé böngészhetőek.   Dittah fotója   Elvira fotója   Elvira fotója   olajsejk fotója   Enliv fotója   nyakas fotója   McUm fotója…..
A BKV fotózni hívja a villamosbarátokat: Kedves Villamosbarátok! 2009. október 18-án, délután 15 órától 15.30-ig a Salgótarjáni utcában, a Fiumei temető fala mellett, a Blaha Lujza tér felé vezető vágányon lehetőség lesz egy szóló tanuló Tátra motorkocsit…..
Dincsi készített egy kollaboratíve bővítendő térképet, amin fotózási helyszínekhez gyűjtenénk ötleteket.Akinek van egy tuti tippe, az először nézze meg a fotonlog térképén - hátha már be van jelölve a hely - ha nincs, akkor hajrá, előre, üzenjetek Dincsinek és ő majd ad…..
Egész egyszerűen nem tudunk elmenni szó nélkül egy születőben lévő fotogeek-mém mellett. Debreczeni Zita mióta 2007-ben Majkától kapott egy fényképezőgépet, azóta szeretné ha végre nem glammodellként, hanem fotósként tartanák számon és minden interjúban sértődötten…..
gregoriosz 2009.04.28 09:24:21
@darthwalk: ki az igazi fotós - gumicsont téma. Egy fotómegosztó "gazdájától" az talán jobb kérdés, hogy DZ miért nem teszi közzé műveit itt?
gregoriosz 2009.04.29 00:45:40
@Rékuc: igazad van, DZ hozzáállása menthetetlenül celebes, ha pusztán azért, mert kapott egy gépet, már fotósnak gondolja magát, ellenben kevés erőfeszítést tesz némi alapismeret elsajátítására. De a riporter sem kevésbbé rossz. A legkevesebb, hogy leragad annál: "önnek az orra nagy".
Egy sajnálatos javascript hiba folytán a feltöltés egyes böngészőkben (Firefox, Chrome) akadozik a nap folyamán.A hiba javításán dolgozunk. Ha a hiba érinti a kedvenc böngésződet, akkor kérjük, hogy a feltöltéshez használj átmenetileg Internet Explorert, vagy a Windows XP…..
A hétvégén túlélőversenyen voltunk. Legjobb lesz, ha a verseny honlapjáról idézek, hogy képet alkothassatok arról, hogy miféle is volt ez a megmozdulás:  „Szeretnél részt venni az Evolúció nagy versenyében? Szeretnéd kipróbálni túlélőgénjeid hatékonyságát?…..
Az időjárásjelentések szerint szombaton megérkezik az első hó Budapestre is - ez remek alkalom hogy felöltsük télikabátunkat és felmenjünk fotózni a Normafához. Akinek lenne kedve elsőként havas tájat fotózni, az jelentkezzen kommentben itt, vagy a Facebook indafotós oldalán.…..
gregoriosz 2008.11.23 08:12:00
Most kaptuk a hírt, hogy az Urbitális majális keretében nyílt napot tartanak az épülő 4-es metró Bocskai úti és Rákóczi téri állomásán. A látogatók szakértő mérnökök vezetésével tehetnek látogatást az állomásokon, 2008. május 16-án pénteken, 12 és 18 óra között,…..
Május 25-én vasárnap lesz a soron következő Indafotóséta, ezúttal az Erzsébet térről, a  Gödörtől sétálunk majd a bevárosban egy romkocsmáig - nagy valószínűséggel a Szimpláig. Az Erzsébet tér kedvelt találkozási pont a budapesti belvárosban, sokan ejtőznek itt…..
gregoriosz 2008.05.15 13:46:03
Lehetne ötletelni a fotóséták témájához? Mert lenne ám.
1. Józsefváros (
nyoc.blog.hu/)
2. a Lágymányosi híd környéke (a Kopaszi-gáttól és a Nemzetiig)