Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crippler

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
LOADRUN Kockarally 2017.11.06 17:00:00
A minap sötét titokkal kellett, hogy szembesüljek. Szüleimmel beszélgetve kiderült, hogy én bizony nem anyatejen nevelkedtem. Nem bizony. Nekem nem más adott erőt és mindent legyőző akaratot, mint az Oriza Rizsnyák/Triznyák bébitáp. Kutakodni kezdtem elmémben, ott motoszkál-e valahol e mágikus…..
LOADRUN Mesés trancsírozás 2017.10.28 10:08:32
A Slay Radio 8-bites dallamait hallgatva hirtelen képek villannak be: aranyos állatkák, madárcsirip, béke, majd hirtelen düh, vérfröccs, kaszab! Mi lehet ez? Házi pszichológusomhoz fordulok segítségért (az asztalon csak „C64 Emulator” az ikon neve). Előszó (jobban mondva utószó, hisz eme…..
LOADRUN Kém-play 2017.10.18 16:30:00
Kedves összegyűlt barátaim, régésztársak. Ismét eljött az ideje, hogy letűnt korok fosszíliái után kutakodjunk a mára igen vaskossá gyülemlett, videojátékok kőzetlemezében. Több, mint 25 (Szerk. 2017: 30!!) év mélységéig ásunk, bizony. Zűrzavaros idők voltak azok, én…..
Jöjjön hát a cikk második része, amelyben, ahogy ígértem egy igazi motoros akciójátékról írok! Ha lett volna olyan elvetemült köztetek, hogy elgondolkozzon ezen a cseles kis előreutaláson (remélem nem volt; ugye nem volt?!), az már megsejthetett valamit: olyannyira komolyan…..
Folytatva az előző cikkben megpendített utat (és túllépve ezen az őrületes képzavaron) ismét egy kis extrém sportbemutatóra hívlak Titeket! Túlélve egy fürdőszobafelújítást, lomtalanítást és egy könnyed szemgyulladást ismét visszarévedünk a múltba, és megnézzük, mire gizdultunk 30 éve, ha…..
Ezzel a cikkel visszatérünk a játékok világába, és egy nagy népszerűségnek örvendő, több platformon megjelent extrém autóversenybe csöppenhetünk, ha nem félünk a kihívástól! Sziasztok Emberek, Őrült nagy száguldás elé nézünk ma, ebben biztosak lehettek!  Új…..
LOADRUN Load Run 2017.10.10 17:00:00
Halló Emberek! Hamarosan itt a tavasz (alig 6 hónap), kirügyeznek (majd) a fák, megújhodik (majd) a természet, és ezzel együtt bennem is megfogalmazódott a gondolat, hogy újjá élesszek egy már jó régóta szunnyadó, hibernált egyedet. A végső lökést egy régi kedves olvasó…..