Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnssy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DICE által készített tanulmány szerint a 18-24 éves angol fiatalok 65%-a volt már egyedül koncerten és a 98%-uk újra elmenne. A felmérésben résztvevők 84%-a gondolja úgy, hogy jobban tudott azonosulni a zenével társaság nélkül...
Vérbeli halogató és sunnyogó vagyok, imádom addig húzni a feladataimat, míg a főnök türelmetlenül toporogni nem kezd, vagy 20x rá nem kérdez, hogy mi van az anyaggal. Egyszerűen a véremben van, és kívülről akár hanyagságnak vagy lustaságnak is tűnhet, pedig sokkal…..
Johnssy 2017.10.07 16:16:58
@Kaisa: hmmm átérzem ezt a 20 lépés visszafele dolgot, és munkába meg annyi apró sikert kompenzációként tényleg szinte lehetetlen szerezni. Ezért szoktam én személy szerint munkán kivüli dolgokban rész célkokat kitűzni, de az igazi megoldás az ahogy irtad a gondolkodás megreformálása, ha az olyan egyszerű is lenne...
Neked pl. hogy van az, tegyük fel találsz egy új hobbit magadnak, amit üznek mások is és lehetőség lenne ismerkedni, ismerősöket szerezni, nem törvényszerű de lehet, akkor Te könnyen tudsz ismerösöket szerezni? Vagy kihat a védőburok erre is ?
Van egy érzés, ami megmagyarázhatatlanul tör rám, racionális okok nélkül, hogy el akarok menni, elbújni a világ elől, beásni magam egy üregbe és begubózni. Hagyni, hogy a világ menjen a maga útján, de nélkülem. Nem akarok belekavarni a világ folyásába, mert csak elrontom. Ki…..