Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Váradi.Melinda

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyű azt hinni, hogy minden ételnek jót tesz a hűtőben való tárolás, hiszen meghosszabbítja a fogyaszthatóságukat, ám ez egyáltalán nincs így. Néhány finomságra kifejezetten rossz hatással van, ha a hidegre teszed: nemcsak az ízüket ronthatja, hanem hamarabb meg is romolhatnak tőle. Rengeteg…..
Te is azok közé tartozol, akiknek felkelés után szinte az első dolga, hogy beindítsák a kávéfőzőjüket, mert el sem tudják képzelni, hogy tudnának felébredni a kedvenc frissítőjük nélkül? Hidd el, sokan vannak így, hiszen a reggeli koffeinadag nagy löketet tud adni a napnak. De biztos, hogy már…..
A lefőzött kávé után maradt zaccnak nem a kukában van a helye! Nagy hasznát veheted, ha nem dobod ki, mert rengeteg háztartási gond ellen nyújt egyszerű megoldást. Többek között takarításhoz, szagtalanításhoz és a dugulás megelőzéséhez is hatásos. És még ezeken kívül is egy csomó probléma ellen…..
Ha nehezen tudsz elaludni este, mert folyton csak a munkahelyi teendőkön, problémákon, esetleg az otthoni feladatokon kattog az agyad, akkor segíts rá néhány finomsággal! Néhány étel ugyanis hozzájárulhat ahhoz, hogy gyorsan álomba merülj és energikusan, kipihenten indítsd a következő napot. Az…..
Erzsébet királynő és családja nem csupán méregdrága luxusfinomságokat hajlandóak enni, akármilyen nehéz is elhinni. Katalinnak, Vilmosnak, sőt még Györgynek és Charlotte-nak is megvannak a maguk kedvenc hétköznapi ételei. Ha megkérdeznének arról, hogy milyen ebédért rajong…..
Kipróbáltam a Lush új, Oaty Creamy Dreamy zabtejes tusfürdőjét, és teljesen beleszerettem. Erőteljesen táplálja a bőrt, selymes hatást hagy maga után, és levendulás illatfelhővel segít elaludni...
A koreai kencék egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon is, hiszen webshopokból már néhány kattintással könnyedén beszerezhetjük őket...