Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dmg

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A botránykeltés a reklámok egy részénél teljesen tudatos technika. A készítők bedobják kis kavicsukat a közvélemény tavába, és nézik, ahogy a felháborodás hullámai szerteviszik az üzenetet ingyen és bérmentve. A hirdetések egy másik csoportjánál csupán a figyelemfelkeltés…..
Egy képünk van csak egyelőre a díszdobozról, amihez úgy tűnik adnak egy fasza Cylon-figurát is. Berendelős, még jó. Erről jut eszembe, nem akarja valaki átvenni tőlem az eddigi évadokat megkímélt állapotban, brit és amerikai DVD-kiadás formájában?..
Fair Egyszer volt, hol nem volt... 2009.03.21 09:59:00
... volt egyszer egy szolgáltató. A neve Vodafone volt. Megszerette volna nyerni az embereket. Nem sikerült neki. Átverte őket... Ny. Sándor történet következik:Egyszer láttam egy filmet. A szereplők nevére már nem emlékszem, ezért behelyettesítem.A nagyfőnök, (nevezzük Életnek),…..
Ha a Street Fighter megbukott akkor vajon a Dragonball is megfog? Megnézve ezt a bunyós jelenet azt mondom megérdemelné a buktát.  ..
A tavasz sikerfilmje megérkezett, mondják az Álom.net előzetesében rögtön az első mondatban. A tinisrácok biztos csorgatják majd a nyálukat a sok csaj láttán, de vajon jó is lesz-e ez az alkotás? A történet sem túl bonyolult, egy lány új suliba kerül, ahol …..
Közeleg az upfronts, forognak a pilotok (egy külön cikkben majd megemlékezünk az összes casting-hírről, mert rengeteg van), egyre jobban szorul a hurok a nem jól teljesítő sorozatok nyaka körül - ideje megnézni, hogy kinek van esélye a túlélésre, és kitől kell könnyes búcsút…..
Dmg 2009.03.09 23:25:01
@mitsütszkisszüts:
Nekem pl. Robin Tunney bejön ergo engem nem zavar :D.
2007 egyik meglepetéssorozata volt Bryan Fuller és Barry Sonnenfeld közös szürreális mesekrimije, a Halottnak a csók, mely simán nyeri "A világ legbájosabb halottakkal operáló sorozata" címet. Az Amelie kissé szirupos, mégis lenyűgöző képi világát a kb. Tim…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Dmg 2009.02.24 14:01:25
comment:com Hírek kávé mellé 2009.02.23 09:23:00
Oscar-gála volt tegnap este, így az ABC sorozatait hiába tetszenek számon kérni Jim bácsin. A végét láttuk csak, beszari pöcsfejek nem mertek díjat adni Mickey Rourke-nak, mert elküdte volna őket a picsába élőben.Conan pénteken elbúcsúzott a műsorától, egy hosszabb posztban…..
Dmg 2009.02.24 10:35:43
@titok84: Én értem hogy nem átlagos de valahogy pont ez is baj vele.Én is nézek sok nem átlagosat de valami nem volt jó vele.Én pilotnak meg 2. résznek adtam esélyt de nem tudott megfogni.
Kemény, sőt, kifejezetten súlyos epizóddal zárult le a 3 résszel ezelőtt elkezdett, és egyesek szerint csak fillernek jó történetszál a Világ Egyik Legjobb Sci-Fi Sorozatában, amiről azért a fanyalgók is kénytelenek elismerni, hogy olyan színészi játékot hozott ki két…..
Dmg 2009.02.10 23:16:06
@damogran_: Ha jól sejtem az a gránát csak fénygránát volt.Vakítógránát vagy ilyesmi.Legalábbis én arra gondoltam mert Gaeta addig nem akarta megölni Adamát hanem elfogni és bíróság elé állítani a "bűneiért".Mint ahogy az később meg is próbálták.
  A Xoopit segítségével Gmail levelezőnket egy sokoldalú médiatárrá alakíthatjuk, amelyben egyszerűen kereshetünk és oszthatunk meg képeket, videókat valamint egyéb fájlokat is, amiket e-mailek mellékleteként…..
comment:com A hét pólója 2009.02.09 10:16:00
Innen lehet rendelni. ..
Dmg 2009.02.09 11:06:58
Filmdroid Batman játszik 2009.02.02 11:01:00
Lesz vagy van is már a Mortal Kombat vs DC játék, ebben a játékban megismert karakterekkel küzdhetünk a DC képregényhősei ellen. Batman pedig játékfüggő lett, a gengszterek és bűnösök üldözése várhat. BATteries, BATtlestar Galactica::):)..
A Battlestar Galactica eddig sem szenvedett hiányt húbazmeg pillanatokban, de amit a 4x13 (vagy 4x15, kinek, hogy), azaz a The Oath című epizód nyújtott, az valami félelmetes volt. Aki nem látta még, sürgősen pótolja, aki naprakész, klikkoljon a továbbra. Aztakurva, az előző rész…..
Dmg 2009.02.03 01:02:15
@Platon:
Légyszives nyugi.Értjük hogy neked miért nem tetszett de azért nem kell teleoffolni egy egész oldalt.Elmondtad ennyi.Én is imádom a bsg-t de ez csak egy sorozat.
Filmdroid Street Fighter képek 2009.01.21 10:46:02
A korábbi adaghoz még jött néhány kép a Street Fighter: Legend of Chun Li filmhez. Február 27.-én mutatják be, a főszerepben pedig Kristin Kreuk. A rendezői székben Andrzej Bartkowiak, aki szerintem rendezőként eddig csak közepes akciókat tudott készíteni, a Doom pedig nagyon rossz…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.19 10:00:00
Hónapokig tartó alkudozás után csak sikerült Matt Weinernek megállapodni a Lionsgate stúdióval, így továbbra is ő vezényli az AMC Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatát, a Reklámőrülteket.Bulvárkodjunk: Rachel Griffiths (Testvérek) ismét terhes, immáron harmadjára, gratula…..
Dmg 2009.01.19 23:31:16
"A karaktert alakító színész már két éve (!) tudott a dologról, de sikerült titokban tartania " Na ez igy ebben a formában számomra hibásnak tünik.

featuresblogs.chicagotribune.com/entertainment_tv/2009/01/final-fifth-cylon-ellen-tigh-battlestar-galactica-dualla-dee-.html
vagy:
battlestar.freeblog.hu/archives/2009/01/10/Ron_Moore_es_David_Eick_interjuja/
Mindenütt az van irva hogy a 3. évad vége és a 4. eleje körül vagy a kettö között találták ki ki lesz az ötödik.Akkor mégis honnan a rákból tudja a szereplő 2 éve mikor 3.évadnak 2007-ben lett vége a 4. meg 2008 áprilisában kezdödött.....
A Planet 51-es bolygó lakói egy idegen inváziótól tartanak, félelmeik pedig beigazolódni látszanak, mikor a Földről egy űrhajós érkezik közéjük. Érdekes hely ez a Planet 51, alieneket sétáltatnak az utcákon:) A fő szinkronhangok Dwayne Johnson (aki idén benne lesz még egy…..
Befejezzük a webizódokat, ideje is, hiszen jön a lényeg, A Sorozat, Amiért Érdemes Hajnal Négykor Felkelni Szombaton. Már csak 2 nap.   ..
Megmutatjuk, milyen ruhákban érkeztek kedvenc tévészínésznőink a vasárnapi Golden Globe-gálára. Kinek, melyik ruha tetszik a legjobban? INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/golden/feed", "width":"490", "height":"320", "orientation":"horizontal", "size":"auto",…..
Dmg 2009.01.12 20:37:38
comment:com Dexter és Dexterné 2009.01.12 15:12:00
Michael C. Hall, a Dexter nevű kedves sorozatgyilkost alakító színészember elvette nőül sorozatbeli húgát, Jennifer Carpentert, mégpedig titokban, mert mostanában ez dívik (Josh Duhamel, a Las Vegas egykori főmacsója sem verte nagydobra, hogy frigyre lépett Fergie-vel, a Black Eyed…..
A gazdagréti Sin Cityben mindig történik valami, ezúttal gonosz építőipari munkások sittet raknal le illegálisan. Böhm bácsi és Sümeghy ereje semmit se ér, de jön Vágási Feri és rendet rak!..
autózz! Abszolút szőke nő 2009.01.01 13:02:00
Nem kis feladat újév napján résnyire kinyíló szemhéj mögül lesve bevezetőt írni az idei első posztunkhoz. A következő néhány órában talán elkezd mindenki ébredezni és kigyógyulni a tegnapi bulizás mellékhatásaiból, elhallgattak a tűzijátékok meg a papírdudák, csendesen…..