Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dealer

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klubon a válság miatt megszűnő Reggeli helyét 2012 februárjától - a felturbózot Csak Csajok és Reflektor mellett - egy egyórás rajzfilm blokk veszi át. Az RTL Klub sajtóközleménye szerint a gyerek tematikát a hirdetői piac már régóta hiányolta a csatorna…..
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
Dealer 2011.11.06 17:03:52
@SzocsO: Még jó, hogy amikor megfelezték a 24-et, szó nem volt élő adásról, ami azt illeti, az még hetekre volt az első élő showtól... De az én haverom haverjának a haverja, illetve hát annak a volt (majdnem) szobatársa olvasta az interneten, hogy valaki hallott valamit. Szerintem igaz lehet.

Amúgy azt az előző bejegyzésnél írt kommentem is jól bizonyítja, hogy nem olvastok el semmit, amit más írt, de azért remélem tudjátok, hogy az általatok szapult RTL Klubnál most titeket olvasnak, és ordítanak a röhögéstől.

És igazuk van. :)
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Dealer 2011.11.06 10:19:58
Ahogy olvasom a kommenteket, egyetlen dolog biztos; senki nem olvas, csak ír. Ezért születik egy ilyen témában többszáz hozzászólás, mert mindenki el akarja mondani a magáét, függetlenül attól, hogy azt már leírták nem egyszer.

Ezzel nincs is baj, de egyetlen dolgot nem értek. Akik összeesküvés elméleteket gyártanak, azok egyáltalán nem gondolkodnak? Félreértés ne essék, nekem is megvan a véleményem Pearl Harborról, 9/11-ről, az olajárakról és a többiről, de ezek kereskedelmi televíziók, emberek... Amikor arról megy a fröcsögés oldalakon keresztül, hogy nem élő az élő, hogy manipulálják a szavazatokat, hogy playback az egész, meg a többi marhaság, azt felejtitek el, hogy ez nekik nem éri meg. Maradjunk csak az élő adás példájánál! Ha valami, amit élőként adnak el, nem az, akkor miért hamis? Miért felejtik el a szöveget, miért lépnek rossz ütemre, miért megy el a hangjuk, miért borzalmas esetenként az egész? Azért, mert élő. Tavaly, amikor az egyébként nagyon tehetséges Janicsák Veca kiesett, mindenki egy emberként vallotta, hogy manipulálják a szavazatokat. Nem, drága fiatalok, az a helyzet, hogy Veca azért esett anno ki, mert rá szavaztak a legkevesebben. Ha egy ország első számú kereskedelmi televíziója manipulálná a szavazatokat, az kiderülne (amit egynél többen tudnak, az nem titok), ha pedig kiderül, az nem számít bocsánatos bűnnek a fogyasztói társadalomban. Vagy azt gondoljátok, hogy egy ekkora botrány esetében mindenki ugyanúgy nézné a műsort, és főleg szavazna? Nem. Ha pedig nem szavaznak, nincs pénz, ha pedig nincs nézettség, nem ér annyit a reklámblokk, és máris mehet az egész a kukába.

Szóval ezen tessék elgondolkodni, mielőtt tényleg válogatás nélkül mindenben világméretű összeesküvéseket kerestek.

Tudom, hogy unalmas, de néhány dolog csak egyszerűen az, ami.
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
A Lángoló Gitárokat három kategóriában - "magazin", "zenei portál, zenei blog" és "újságíró" - is nevezték a Voltfolió Kulturális Médiadíjra. A szavazatokat ide kattintva lehet ránk leadni. A szavazók között a szervezők VIP-bérletet sorsolnak ki a…..
Dealer 2011.05.26 18:27:54
Geekblog 11-11-11 - előzetes 2011.02.13 13:42:00
A Fűrész 2, 3 és 4 illetve a Repo! - A genetikus opera rendezőjét, Darren Lynn Bousmant eddig sem a horror műfajának megújítójaként ünnepeltük, és valószínűleg új filmjével sem fog ebbe a státuszba lépni. A koncepció viszont ravasz. A 2012-es világvégét már láttuk a…..
Dealer 2011.02.14 12:10:45
@Beyonder: Na jó, de még a Biblia szerint is csak egyszer történt ilyesmi, és nehéz elképzelni, hogy a Mennyország 11-es kapujánál a gonosz démonok sorszámot húznak, és várják a novembert.

Persze ez a film nem ettől borítékolhatóan értékelhetetlen. ^^
Újdonság a hazai könnyűzenei lapok piacán: a mai napon jelenik meg a nyomtatott Lángoló Gitárok első száma. A prémium kivitelű, ingyenes magazint szinte egy az egyben az a kreatív (tartalmi és dizájn) stáb készíti, amelyik a 2010-ben kiadott New Noise magazinokat is összerakta,…..
Tavaly fellépett nálunk Lady Gaga és Katy Perry, idén december 8-án pedig Rihanna személyében köszönthetünk egy újabb olyan női popelőadót, aki a népszerűségét tekintve jelenleg a csúcson tanyázik. A frisslemezes előadó a Papp László Budapest Sportarénában ad majd…..
Geekblog The Rite - új előzetes 2010.12.11 05:42:00
Úgy látszik, ma Anthony Hopkins-nap van! El kell ismernem, ez egy meglehetősen hatásos előzetese annak a filmnek, amelyet nagyrészt nálunk forgattak és az utóbbi évek egyik leghatásosabb horrorjának ígérkezik. Hopkins totális Lecter-üzemmódban fog benne működni, ahogy látom. A…..
Ezúttal nem vetődik fel a kérdés, hogy van-e pöcse Lady Gagának, és meztelenkedést is csak részben tartalmaz a hír, mivel a nemrég egy elképesztően hosszú turnéval Budapestre is eljutott énekesnő hamarosan megjelenteti második (esetleg kettő és feledik) stúdiólemezét.…..
Subba IMDb Top 10, 2010 2010.12.18 15:57:00
Régen minden jobb volt!1. Inception 9.0 2. Black Swan 8.9 3. Toy Story 3 8.74. The Social Network 8.2 5. How To Train Your Dragon 8.26. Tangled 8.17. Kick-Ass 8.0 8. Shutter Island 8.0 9. Harry Potter and the Deathly Hallows Part I 7.9 10. Scott Pilgrim vs. The World 7.9 ..
Ne rontsd el a hangulatot, senki sem szeret egy beparázott drogost. Ünnepek alatt is okosan a drogokkal!   ..
A seattle-i Soundgarden az idei fesztiválos reunion után könnyen előfordulhat, hogy hamarosan lemez formájában is visszatér. "Ha összejövünk, teljesen természetes számunkra, hogy elkezdünk jammelni. Először jönnek a hangszeres ötletek, aztán hirtelen ott van egy…..
Kanye West fogadkozásai ellenére sem készített tökéletes lemezt, de ettől még mindenképp megéri hallgatni. Rihanna még mindig nagyon fiatal, de már eljutott oda, amikor nem ártana szakítania az évente történő lemezkiadással. A Monster Magnet soha nem lesz már olyan, mint a Dopes…..
CANNESSchubert Gusztáv: Kóbor lelkek (Cannes)Nánay Bence: Az utolsó szürrealista (Apichatpong Weerasethakul) MAGYAR MŰHELYMuhi Klára: Tisztább ambíciókkal (Beszélgetés Kőrösi Zoltánnal)     Barkóczi Janka: Túl a Varázshegyen (Beszélgetés Kocsis…..
Filmdroid Csajos poszt 2010.05.20 16:00:00
Ez a poszt picit rendhagyó lesz, de ha lehet akkor ezt most nézzétek el nekem. A téma egy beszélgetésből adta az ötletet. Dumálok egy külföldi csajjal, pasikról természetesen. Aztán mutat pár képet azokról a színészekről,akik az ő országában a legnépszerűbbek. Nem…..
Őfelsége legjobb és legismertebb titkosügynökét mindenki ismeri, rengetegszer láthattuk már a 007-es kalandjait a vásznakon, a 23. Bond filmet pedig két év múlva láthatjuk elvileg. De kinek a fejéből pattint ki James Bond, ki teremtette meg az MI6 aduászát? Ian Fleming felesége…..
Filmdroid 2009 legdögösebb női 2009.05.14 09:35:00
A Maxim összállított egy listát, amely tartalmazza az idei év legszexisebb Top 100 csaját. Ezek szerint Megan Fox a második, Olivia Wilde pedig tavaly még sereghajtóként vett részt ebben a felsorolásban, most pedig az első helyre katapultált. Az igaz, hogy kissé felkapott lett a neve,…..
A Yahoo is jelentkezett egy listával, szerintük ezeket a filmeket kell mindenképpen megnézned, mielőtt meghalsz. Érdekes, hogy a Csillagok háborúja rajta van, de a folytatása hiányzik a felsorolásból, de a Nyolcadik utas: a Halál után is hiányzik a Bolygó neve: Halál, ám a Gyűrűk…..