Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanyiKovács

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szent Maximilián Kolbe Ebben a rendszeresen megjelenő sorozatban olyan emberekről lesz szó, akiket a római katolikus egyház szentté avatott. A cím egyrészt abból fakad, hogy kevés ennél menőbb dolog létezik a világon, másrészt onnan, hogy mielőtt valakit szentté avatnak,…..
SanyiKovács 2017.12.01 09:33:26
@Az Ellenálló: Hát a keresztények nem igazán buzdítanak mártíromságra, de igazad van abban, hogy aki a hitéért hal meg, az hitünk szerint elég nagy jópontot szerez a Főnöknél. :) Nem tudom Te hogy vagy vele, én nem igazán szeretnék fiatalon meghalni, de ha muszáj, akkor Kolbe atya megmutatta hogyan kell. Na nem azt mondom, hogy nekem lenne bátorságom hozzá, de ha meg kell halni, miért ne másokért? Nem igazán értem a párhuzamot a muszlimokkal, ahogy Te is írod, ők embereket ölnek, itt meg emberek megmentéséről van szó...
Ez a rendszeresen megjelenő sorozat olyan emberekről szól, akiket a római katolikus egyház szentté avatott. A cím egyrészt abból fakad, hogy kevés ennél menőbb dolog létezik a világon, másrészt onnan, hogy mielőtt valakit szentté avatnak, rendszerint vizsgálják, hogy vitt-e…..