Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adél Kecskeméti

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűk egy év után ültem neki újra videót gyártani. A mécsestartós és a csomagolós videók után megint a karácsonyi készülődés volt a téma: most néhány gyorsan elkészíthető, egyszerű otthondekort szedtem össze.  ..
Bár kezdetben csak meghívótervezéssel foglalkoztam, idővel ezekhez a megrendelésekhez kapcsolódóan sokféle kiegészítőt csináltam, így már ültetőből is van pár referenciamunkám. Egyrészt papírdizájn ez is, de itt már bejönnek más alapanyagok is, mint a fa, az üveg, meg később még ki tudja mi.…..
Alig telt el karácsony, te már a szilvesztert tervezed? A gondosan összerakott, becsomagolt ajándékaid kb. egy perc alatt a feledés homályába vesztek és csak néhány instagramos kép őrzi emléküket? ..
Tavaly karácsonykor mécsestartók, idén ajándékcsomagolások témakörben DIY-kodtam. Két videót is készítettem.   Az első videó   Az első videóval inkább azoknak kedvezek, akik szeretnek szöszmötölni és gondosan kitalálják az ajándékok csomagolását. ..
A TLB design főarculata a papír design (meghívók, névjegykártyák, egyéb ajándék kártyák, képeslapok, stb. tervezése-kivitelezés). Ezért arra gondoltam, hogy munkáimnak is szentelek egy-egy bejegyzést.   Karácsony közeledtével már szeptemberben megterveztem egy ajándék kísérőkártya-kollekciót, ami…..
Tavalyi első videóm ismét aktuális. Három karácsonyi mécsestartó készítési technikáját mutatom meg benne. Az ünnepi forgatag előtt akár "last minute" megoldások is lehetnek, ha dekorációról van szó.   ..
  Advent  közeledtével már a karácsonyi otthon-dizájnon pörgök: a hangolódást adventi kalendárium készítéssel kezdtem. A Tlb design by Kecskeméti Adél, azaz a YouTube-csatornám hetedik videójában ennek menetét mutatom meg  nektek. ..
Egy éve biztos, hogy rakosgatom azt a ládát, amit egy lomtalanításon találtam. Kidobásra nem ítéltetett, mert elhatároztam, hogy majd egy szabad hétvégémen felújítom és balkonunk kis dísze lesz. Hát, a felújítás eddig elhúzódott. És hogyan állj neki egy öreg bútor felújításának? Az alábbi posztban…..
Szerintem a halloweenkor tartott esküvőnek is megvan az eleganciája, romantikája. Nyilván lesznek, akik azt mondják, „a nyugat majmolása...” de hiába: a posztban összegyűjtött képek tényleg hangulatba hozzák az embert.   5+1 dolog ami elengedhetetlen, egy halloweeni esküvőnél: Tök tök hátán…..
A töklámpás készítését általában az angolszász ünnephez, Halloweenhez kötik, pedig a tökfaragás Magyarországon sem mostanság lett trendi.....
Mielőtt ennek a posztnak nekiugrottam, naivan úgy gondoltam, percek alatt begyűjtöm az évszak adta terméseket és már kezdhetem is a munkát. Hát tévedtem… az őszi termésekből, amin én több féle-fajta termést értettem volna, lecsökkent egy féle-fajta termésre.  Sajnos a képeken kénytelen vagy beérni…..
  Vannak olyan jegyespárok, akik az esküvőjükön egy város hangulatát szeretnék megidézni. Ez a város lehet például megismerkedésük vagy sok más kellemes emlékeik helyszíne. Ebben a posztban a Nagy Alma szerelmeseinek kedvezek, az Extrém Esküvők rovatot New York témára épülő esküvői dekorokkal…..
Van egy ötleted, de nem találsz hozzá embert, aki kivitelezné? Ekkor eldöntöd, hogy megpróbálod magad csinálni, majd jön a felismerés, hogy tulajdonképpen örömöd leled benne és annyira nem is vagy béna hozzá. Így született meg 2016-ban a The little bird design.    ..
The little bird design About me... 2017.10.07 12:29:39
PAPER DESIGN/WEDDING INSPIRATON/HOME/DIY/     E-MAIL: thelbdesign@gmail.com FACEBOOK: https://www.facebook.com/TLBdesignbyKecskemetiAdel/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/adelkecskemeti/  PINTEREST:…..