Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Index

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó hétvégén érkezett a nagy roham: mindkét nap kétezer doboznál is nagyobb mennyiségű ajándékot termelt Mikulásgyárunk, így a záró adatok ismét nagyon szépen alakultak. A 2007-es Mikulásgyár ezek szerint 8000 doboz ajándékot dolgozott fel, amely nem sokkal marad el a…..
Még holnap estig tartanak nyitva a Mikulásgyárak kapui, a szokásos hétvégi nyitvatartási rendnek megfelelően. Eddig 2700 láda ajándék érkezett, reméljük, erős hétvégénk lesz, és nagyon sokan beszállnak még!Vasárnap délután kettőkor Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt…..
A gyárnak tegnap helyes kis vendégei voltak: a csepeli Roma Óvoda apróságai tették tiszteletüket, Batiz András társaságában. A héten számos hasonló akció zajlott egyébként, itt volt a Hallássérültek Intézetének küldöttsége is, valamint a Down Alapítvány.Képeink az igazi…..
Mikulásgyár A Mikulásgyár, este 2007.12.14 11:10:00
Sokak szerint a Mikulásgyár és környéke este, sötétben nyeri el igazi pompáját, és valóban: nem mindennapi látványosság, az biztos!..
Beköszöntöttek a hétköznapok, a Mikulásgyár átállt normális termelési üzemmódra, és ontja az ajándékokat. Képeink a műveletek hangulatát próbálják visszaadni.....
Szombaton a Felvonulás téri Mikulásgyárban celebritások dolgoznak majd: délelőtt tizenegytől tizenkettőig D. Bányász Gergő, Rákóczi Ferenc és Krizsó Szilvia csomagol, tizenkettőtől egyig pedig Ábel Anita, Mérei Andrea és Mészáros Antónia. Délután kettőtől az MTV-sek:…..
Tegnap az utolsó simításokat végezték a Felvonulási téren, a Műcsarnok mellett - a most már hagyományosnak nevezhető műanyag kupola ma délutántól fogadja az adományozókat!..
Már harmadik alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb jótékonysági akciója! A tavalyi helyszíneken - a Felvonulási téren, a Duna és Csepel Plazában, valamint Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szolnok, Szombathely, Szeged,…..
Mikulásgyár Viszlát jövőre! 2006.12.23 18:12:00
Minden előzetes elképzelést felborított a MikulásGyár zárónapja: vasárnap reggeltől estig özönlöttek az emberek valamennyi helyszínre, és gyakorlatilag egyetlen nap alatt megduplázták az előző nyolc nap adományait.   A záró sajtótájékoztatón, melyet Tilla…..
Ahogy azt várni lehetett, szombaton nagy műszakot kellett bonyolítaniuk a Mikulásoknak: csak a Felvonulási téri helyszínen több ezer adományozóval kellett megbirkózniuk, a teljes napi termelés meghaladta az 1800 ládát is. Érkezett ma elektromos gitár, hintaló, több mikró, gofri-…..
Alaposan belendült péntekre a MikulásGyár termelése: nem csalás, nem ámítás, az 1400 ládát is sikerült túlszárnyalni (a teljes begyűjtött ajándékmennyiség pedig 4000 láda fölött van). A várt gigantikus, hatvanezer liternyi tisztítószeradomány is megérkezett, maga a…..
Csütörtöki ötszáz ládájával összességében már elhagyta a MikulásGyár a 2600 láda ajándékot - és még hátravan a záró hétvégén várható nagy roham. A vasárnap, 17-én befejeződő monstre jótékonysági rendezvénysorozat minden nap produkál valami meglepőt: a…..
Ahogy az már napközben látható volt, a szerda roppant erős adatokkal zárult: összesen több mint ötszáz láda ajándékot termelt az országos MikulásGyár-hálózat. A hideg beálltával megjelentek a szánkók, karácsonyfadíszből már negyvenezer darab fölött járunk, érkeztek…..
Minden nap csúcsüzemen a MikulásGyár: már 1800 ládányi ajándék összegyűjtésénél tart a legnagyobb hazai karácsonyi jótékonysági akció - köszönhetően természetesen a nagylelkű adományozóknak. A szokásos tárgyakon - könyvek, játékok, tisztálkodási- és mosószerek -…..
Egy adományozó kedden a MikulásGyárban felejtette kulcscsomóját - tulajdonosa bármikor átveheti a Felvonulási téri helyszínen, csak jelentkezzen a MikulásGyár bejáratánál, és mondja el az ott dolgozó Vöröskeresztes kollégák valamelyikének a kulcscsomó ismertetőjegyeit.…..
Tegnap, azaz vasárnap hivatalosan is megnyílt az ország összes MikulásGyára. Az első nap meglehetősen eredményesnek bizonyult: a központi, Felvonulás téri helyszínre hétszáz ládányi ajándék érkezett, míg a plázákban összesen kétszáz ládányi ajándékadományt…..
Szombattól újra működik a MikulásGyár, a SuperGroup művészcsoport nagyszabású karácsonyi jótékonysági akciója. A gyár működése roppant egyszerű: a helyszínen bárki leadhatja ajándékát vagy ajándékait, melyet vagy melyeket az ott szolgálatot teljesítő Mikulások…..
Mikulásgyár Képek tavalyról 2006.12.02 18:53:00
Amíg nem épülnek meg az idei helyszínek, előhúzunk néhány képet tavalyról - ilyen volt a MikulásGyár 2005-ben...
Mikulásgyár Idén is jövünk! 2006.11.30 17:43:00
2006-ban is MikulásGyár! Idén szeretné felülmúlni még a tavalyi produkciót is a Supergroup: az ország tizennégy helyszínén dolgoznak majd szorgosan a Mikulások december 1-től 23-ig...