Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DagiBagoly

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
Ben vágyakozva nézte a lány vállán szétterülő dús, fénylő fürtöket, sötét szempilláját, puha száját. Előrehajolt és megcsókolta Jilliant, aki beleborzongott az érintésbe, s tehetetlenül viszonozta a csókot, tobzódva az érzékek mámorában. Tudta, hogy el kellene taszítani magától a férfit, de nem bírt…..
Az ​első csók az utolsó lehet. A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával – ráadásul a lány…..
A nagyapja hajózási vállalatánálelnök-vezérigazgatóként dolgozó Jessica Meredithnek szembe kell néznie Rafael Castelar, a hajózási iparmágnás könyörtelen üzleti ajánlatával. Találkozásuk azonban nem úgy sikerül, ahogy várják. Nem sokkal később Jessica részt vesz egy elegáns partin a karnevál idején,…..
  Claire, hogy megmentse a családi vállalkozást, részt vesz egy átváltoztatós valóságshowban, ami annyira jól sikerül, hogy a lány finom süteményekkel teli élete fenekestül felfordul. Ünnepelt celebként tér haza az otthonába, ahol minden megváltozott körülötte. Claire-nek el kell döntene, hogy a…..
Forró nyár. Amikor Amynek az egész nyári szünetet az otthonától távol kell töltenie, minden vakációs terve kútba esik. Egészen addig, amíg meg nem ismerkedik a jóképű és kemény kötésű tizennyolc éves Avival - az egyetlen sráccal, akinek talán nem tud ellenállni. Gyorsan felforrósodik a hangulat…..
Üdv kedves Olvasó!   Mindig is úgy voltam vele, hogy ha tetszik egy könyv bevezetője, akkor végig olvasom bármilyen béna is végül a sztori, szóval remélem sikerül felkeltenem az érdeklődést annyira, hogy a bejegyzés végére érj.  Semmi sem fogható ahhoz a bizsergéshez, amit a szerelem során…..
Az ország keleti részében nőttem fel, pont az egyik olyan térségben, ahol a vízkő kb nem létezik és finom a csapvíz. Ezért sosem értettem gyerekkoromban a calgonos reklámot illetve a panaszkodó budapesti ismerősöket sem, hogy ők bizony csapvizet nem isznak, mert az fúj. Aztán felköltöztem hőn…..
Aqua, agua, acqua, water, wasser, vatten, νερό ... Minden nyelvben van szó a vízre, mivel a legalapvetőbb szavak egyike hisz, ahogy mondani szokás, víz nélkül nincs élet. Elég csak körbenézni a Naprendszerben. Az ember test több mint 60 %-a sima víz molekula.  A medúzáknak több mint 97 %-a víz,…..
Saját magamon kezdem észrevenni, hogy a címben írt mondat sajnos igaz. Valahogy jobban indul a napom, ha tartalmasat reggelizek. Régebben utáltam reggelizni. Most se vagyok teljesen oda érte, mert szervezést igényel, de ultimátumot kaptam az orvosomtól. 2 hónapom van javítani az értékeimen vagy jön…..
Évek óta epekedve néztem, ahogy a bloggereket blogger eseményekre hívják és előadásokon vesznek részt. Én is szívesen részt vettem volna, hogy okosságokat halljak, és egyébként  is az egész konferencia jelleg miatt irigykedtem. Idén végre a Cosmopolitan úgy hirdette meg, a most már évesnek minősülő…..
Az ugye megvan, hogy Garfield utálja a hétfőt, Sanyi a bagoly pedig várja a prééénteket? De mi van a többi nappal? Keddről eddig egyedül a Vous lányok csinos keddje jutott eszembe (amibe csak azért nem csatlakozom, mert munkaruhában dolgozom, arra az 1-1 óra metrózásra nem öltözöm ki), illetve a hét…..
Mindenki fejében él egy kép a jógáról és a jógázokról, a tiédben is szerintem ott a képernyő másik oldalán. Valami ilyesmi: (Forrás: pinterest) Ezek közül az ászanák (jelentése: belehelyezkedés, illetve stabil, kényelmes póz) közül egyik sem könnyű, se nem egyszerű. Viszont amikor egy profi…..
Üdv kedves Ismeretlen! Számát se tudom hányszor fogtam bele blog írásba. Hol tematikust szerettem volna, hol személyest, hol megváltani a világot. Most ötvözni szeretném az eddigieket és valami különös egyveleget összehozni, amiből biztos van már a neten, na de azoknak nem én vagyok az írója.…..