Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elveszettjuhocska

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezt a posztot  2014 májusában tette közzé  Sefatias  a blogján, amiért hálával tartozom neki. De nemcsak neki, meg kell említsem  Arpicus nevű blogtársamat  is, ki szintén nagy szerepet töltött be annak érdekében, hogy egyáltalán „papírra“ vessem s megjelentessem…..
Elveszettjuhocska 2018.04.06 10:15:53
    Ezt a meghívót találtam ma a póstaládámban... Érdekes,  lehet már egyből  póstaládába dobni ? Nem kell személyesen ? Pedig naponta látnak, találkozok velük, mennek el előttem félrehajtott fejjel .. Akkor miért nem adták át személyesen ? Sőt mindenki tudja, hogy az adott kapu mögött én…..
Elveszettjuhocska 2018.04.05 19:14:20
@Csakegyember: Köszönöm! Nem is tudom, hogy mit kell ilyenkor mondani. Örülök, hogy itt lehetek?... Mult év októbere óta csendes megfigyelője vagyok a blognak. Azt hiszem, hogy ez volt az első hozzászólásom. Az emlékünnep nagyon felkavart és ismét egy jó mély hullámvölgybe kerültem. Miközben a kezemhez ért a pászka és a bor, az jutott eszembe, hogy még soha életemben nem ünnepelhettem meg úgy Krisztus halálának az emlékünnepét, ahogyan az méltó lett volna. Több évtizeden keresztül megfosztottak ettől a jogomtól. Azóta azon töprengek, hogy hogyan, vagy kivel kellene ezt megtennem..."Egyedül", kettesben Krisztussal? Talán a hátralévő éveimben egyedül kell kóborolnom? Vagy válasszam a megalkuvást, a valahová tartozás érzését mímelve? Azt hiszem, nem lennék rá képes... Szóval, Kedves Csakegyember, sok fájdalmas kérdés kavarog bennem, dehát biztosan tudod, hogy miről beszélek :)
Elveszettjuhocska 2018.04.05 20:43:08
@Csakegyember: Visszatekertem a történeteid elejére és épp azt kezdtem el olvasni, hogy hogyan élted meg. Biztosan fogok találni olyan, ami segíthet nekem is
Ha eddig eljutottál,ez azt jelenti,hogy válaszúthoz érkeztél. Az is lehet, hogy már választottál,csak nem tudsz róla.S hogy mi az alcímben felvetett kérdésnek az értelme ? Mit foglal magában ? Mi a kérdésre adott válasz ? Vagyis hogy mit választasz Te személyesen? Hogy mit…..