Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lidokain

4 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tegnap este, miközben zajlott a köcsögmédiatörvényről is tárgyaló parlamenti ülés, a közelben, konkrétan a Szabadság téri Hütte kávézónál - más néven Lipót Garázs - 3-400 ember tüntetett a sajtószabadság védelmében (az Index 1500 résztvevőről írt, de ők…..
lidokain 2010.12.22 17:04:45
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Értem, tehát nem tartjátok cikinek. Lenne egy következő kérdésem: ti nem tartjátok cikinek, hogy külföldön führerstaatnak hívnak minket? Komolyan, mint kéne csinálni Nemzetmentő Viktornak ahhoz, hogy valamit cikinek érezzetek? Persze megértem én, hogy zsíros pozíciók várnak rátok, ha kinövitek a net világát, de ez a fölényes cinizmus kifejezetten hiteltelenné tesz titeket azok szemében, akiknek eddig voltak kétségei a hitelességeteket illetően
lidokain 2010.12.23 00:43:33
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Mindig is pont arról fogunk írni, amihez kedvünk lesz. Ha tényleg nincs jobb dolgod, és nincs nőd, akit dughatsz, strigulázz

de bazdmeg, te leírsz ilyen mondatokat, és komolyan mered venni magad? Egy nagyon egyszerű kérdésre próbál választ kapni brianbrian: miért vagy ilyen nagyfiú itt a kommentek közt, amikor a posztban egy kurva mukkot sem ejtesz arról, hogy amúgy ez a törvény egy kalap szar. ja igen, odatettél egy segget, ez aztán a véleményed kifejezése. kövezz meg, de én rosszindulatúan nem tudok mást gondolni, mint hogy mindez kissé számító, mert míg a posztodat olvassa x ezer ember, akiknek ingerküszöbét kifejezetten irigylem, addig a kommentek között csak pár hülye próbál rájönni arra, hogy hogyan lehet ilyen elcseszettül benyalni bloggerként (értsd a törvény potenciális céltáblájaként) a kormánynak
Minden évben június 26-án rendezik a drogmentes világnapot. Ezért tegnap a TASZ egy filmvetítést és egy beszélgetést szervezett a témáról a Gödörbe. A taszosok ígérete szerint az egész beszélgetés felvétele nemsokára felkerül a netre, ezt majd akkor posztoljuk. Annyi biztosan…..
lidokain 2010.06.27 13:55:43
@Horváth Andor Márton: A drog alapvetően negatív dolog, a homoszexualitás pedig természetesen nem az.
Ha pálinkázni szeretnék, megvehetem a páleszt délben, és este eliddogálok, semmi gond.

a drog alapvetően rossz dolog, ha pálinkázni szeretnék megvehetem a páleszt, aminek semmi köze a rossz dolgokhoz. ez az a mantra, ami parttalan vitákhoz vezet.

@Csigorin: demagógiából jeles, calam véleményem szerint az ötven éve meghirdetett ensz program reménytelenségére utal, ami a teljes foglalkoztatottság illuziójához hasonlítható kb, azzal az apró különbséggel, hogy utóbbiról belátták, annak beteljesíthetetlenségét..
Kettős Mérce Viszlát elnök úr! 2010.06.24 08:35:00
Veszi a kalapját. Bár még tart Sólyom László mandátuma, már most búcsút vehetünk tőle sajnos. Az általam a III. Magyar köztársaság legjobbjának tartott köztársasági elnöke, elbúcsúzik és ez senkire nem vet jó fényt a magyar közéletben.Sólyom László egy…..
lidokain 2010.06.24 15:38:54
Eddigi történetének talán legnehezebb döntése előtt áll az LMP. A dilemma régóta ismert: ha a párt önállóan indít főpolgármester-jelöltet Budapesten, a fideszes Tarlós István esélyei a városvezetői posztra az egekbe emelkednek. Ha azonban az LMP hajlandó belemenni egy széles…..
Lesz, lesz, lesz! Lesz heteró büszkeség napja Budapesten! Ezzel mi mélyen egyetértünk. Szükségesek a hasonló rendezvények. Mély fájdalmunk ellenére tavaly már nem volt hideg büszkeség napja, voltak helyette egyebek, amelyekről akkor részletesen be is számoltunk. A szervező…..
A párt vezetőségéhez közeli forrásoktól szerzett értesüléseink szerint a Jobbik nem indít főpolgámester-jelöltet a valószínűleg szeptemberben tartandó önkormányzati választásokon.A párt május 1-én és 2-án, Ópusztaszeren tartott kampányértékelő fórumán állítólag…..
lidokain 2010.05.07 22:24:41
@volánrulz: ugye te ironizálsz csak? ha esetleg mégsem akkor itt egy kis segítség hogy legalább a kérdést értsd: www.idegen-szavak.hu/keres/ir%C3%B3nia
Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 nézőt látott. A közönség soraiban…..
lidokain vendégposztja A magyar társadalmi viszonyokat vizsgálva sok egyéb mellett egy igazán fájó kérdést is fel kényszerülünk tenni: nevezeten azt, hogy valóban állami kézben van-e még az erőszak-monopólium. Norbert Elias a fogalom stabilitásának szerepét – az…..
lidokain 2009.12.17 19:44:11
@Avatar: azért mertem egyáltalán megírni ezen posztot, mert már a helyszínen is az kezdett el először foglalkoztatni, hogy a két férfi vajon a bkv alaklmazásában teszi e azt, amit tesz. miközben arról megbizonyosodtam hogy nem erről van szó, akarva akaratlanul végighallgattam a beszélgetést. a gyerekek természetesen szóba sem kerültek, s miután távozásra szólítoák fel a nőt, pusztán a "nem érdekel" szókapcsolatot ismételgették a nő ellenérveire..
lidokain 2009.12.17 19:48:57
@Avatar: bár kérdésed kissé meglepő, mivel mindeddig a jogszerűség mindenhatóságát hangsúlyoztad, ebben az esetben pedig tisztában kell lenned azzal, hogy az ártatlanság védelme mindenkit megillet mindaddig, amíg be nem bizonyosodik bűnösségük. a két szélsőjobboldali egyénről puszta megjelenésük miatt nem feltételezném, nem is feltételezhetném, hogy nem a jog betartatása motiválta őket, ezt a megállapításomat a fellépésük miatt mertem megtenni
lidokain 2009.12.17 22:47:21
@stark: tévedsz ennek a posztnak korán sincs általánosító színezete. ha a támadáson kívül vennéd a fáradságot hogy kifejtsd a véleményed az utolsó bekezdésben feltett kérdések bármelyikére akkor talán a mocskolódáson gond nélkül ovább is léphetnénk..:)
nézőpont- pont néző 2009.12.16 22:27:36
A magyar társadalmi viszonyokat vizsgálva sok egyéb mellett egy igazán fájó kérdést is fel kényszerülünk tenni: nevezetesen azt, hogy valóban állami kézben van e még az erőszak monopólium. A fogalom stabiliásának szerepét- az adómonopóliummal karöltve- Norbert Elias akkép…..
A blog célja magasztos: különböző álláspontok ütköztetése, akár szerkesztői, akár a kommentelők szintjén. Egyediségét, pikantériát a hivatalos szerkesztői állásfoglalás megalkothatatlansága adja majd terveink szerint, hiszen az alkotók világnézete korántsem képez…..
SZ. D. SZ. írt nekünk levelet a minap kudarcba fulladt házasságáról. Figyeljétek, tisztára olyan, mint a politika! :-) Kedves Szakítósblog! Szomorú történetet szeretnék elmesélni, nem is tudom, hol kezdjem. 1988 tavaszán már éreztük a változás szagát a levegőben, mindenki…..
lidokain 2009.10.14 09:38:14
@Yasashi Tanuki: ez a komment maga volt az antiszemitizmus. egy liberális pártnak sosem lehet érdeke az azoknak való megfelelés, akik a "szemita" vezetésről idegen érdekek képviseletét feltételeznék. ha pedig kicsit jobban ismernéd az általad kritizált szdsz-t tisztában lehetnél azzal, hogy nevükben szerepel a magyar liberális párt megnevezés hasonlóan a fidesz magyar polgári szövetség megnevezéséhez. ma persze már becsülendő az a visszafogottság, más szemszögből álszentség, amivel te vagy akár a hozzád hasonló látens rasszisták fasiszták ecetera fogalmaznak, de a mondanivalód nem sokkal üt el a legvérmesebb szószólókétól a szélsőjobbon..:)

a post egyébként csodás, még ha nem is oly jó érzés olvasni.kedves posztoló bocsásd meg hogy írásod méltatásán kívül másra is pazaroltam a szót, de egy ilyen megszólalás mellett szerintem nem nagyon lehetett elmenni szó nélkül.
Első célpontunk az alkotók számára teljesen evidens módon a bme kommunikáció és médiatudomány szaka. Éshogy mindez miért olyan evidens? Meggyőződésem, hogy az alábbi rövidke beszámoló minden laikus érdeklődőt meggyőz majd...A bme igen friss szakának bátran mondhatom, hogy…..
A blog létrejötte talán némi magyarázatra szorul. Ám tessék:Vagyunk néhányan akik elégedetlenek. Ez még nem is lenne nagy szó, hiszen kicsiny hazánkban több százezer elégedetlen ember tengeti életét az év bármely napján. Azonban ezen embereknek van egy nem elhanyagolható…..