Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eucaly

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erika stelázsija Pásztortarhonya 2019.05.03 00:00:00
Egyszerű, gyors,finom ebéd. Egy főzős csoportban, menzás ételekkel lehet pályázni, s bár sosem voltam menzás, nem akartam lemaradni. Azelőtt soha, most viszont elkészítettem. Őt deka szalonnát kiolvasztottam, a pörcöt kiszedtem és ezen a zsíron megpirítottam 25 dkg tarhonyát, de…..
Eucaly 2019.05.04 21:38:53
@Erika Stelázsija: Nem hát. 20 évvel ezelőtt nagymamám is ilyen névvel illette ezt a fogást (bár tény, hogy Sir Gombóc által is írtak szerint kolbásszal és nem debrecenivel készítette), imádtam.
Az utolsó előtti pillanatban hoztam egy fantasztikus gasztroajándék ötletet, még nem késő nekiállni, ha valakinek épp egy foodgift ötlet hiányzott még. Szaladjatok be egy gyógyszertárba/herbáriába és pikk-pakk összeállítható ez az illatos házi gyümölcstea, ami amellett, hogy sokkal finomabb, mint…..
Ha készítettünk egy jókora adag libatepertőt, érdemes a felét kenyérre kenhető krémként elkészíteni. Lilahagymával vagy erőspaprikával, mindenhogy remek. Ráadásul glutén, tej, tojásmentes, így ételérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják...
Eucaly 2018.11.11 13:25:46
Hogy miért szeretem a gombát? Mert ezerféle felhasználási módja van. Mert szinte nulla kalória van benne. És mert bárki eheti, akinek bármilyen ételallergiája van. Két olyan receptet mutatok most be, amik nagyon egyszerűek, pillanatok alatt elkészülnek és isteni finomak. Sült gombák, amik kitűnőek…..