Regisztráció Blogot indítok
Adatok
awesum

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koczy blogja Tinder '19 2019.07.14 13:52:44
Vannak, amik nem változnak. De nem is kell nekik... Több évvel ezelőtt, amikor ugyancsak eladó sorban voltam, már regisztráltam erre a remek Tinder nevű alkalmazásra. Akkoriban ez a dolog még eléggé gyerekcipőben járt, egyszerű platform, jobbra-balra huzogatós, képes dizájn. Ha match van,…..
awesum 2019.07.16 10:17:56
Tinder. Annyi a lényeg, hogy van pár pasi, mondjuk a teljes felhozatal 10%-a. Ők zsebelik be a matchek 90-99%-át. Persze szuper jóképűek, általában kapcsolatban vannak egy-egy modell lánnyal. De mellette tindereznek, szórakoznak. A lányka meg felregisztrál, elkezdi jobbra húzogatni az embereket, mert neki jár a jóképű srác. Amikor feldob egy ilyet a rendszer - It's a Match!

Jól van, a lányka vár: a férfi dolga, hogy írjon; csak nem fog ő, a hercegnő írni! És ír a srác, valami "vicces" szöveggel, ami egy kevésbé jóképű sráctól már nem vicces, hanem undorító humor lenne. A lányka flegmán akar válaszolni, de a stílusából érződik, hogy szinte elázik a bugyija. Lebeszélik a randit, női főhősünk már elképzeli, hogy összejönnek, és hogy villoghat majd a sráccal a barátnők előtt és az Instagramon - milyen romantikus lesz!

Eljön a várva-várt randi, elmennek vacsorázni, vagy egy bárba beszélgetni. A pasi élőben is nagyon helyes, egy picit szexcentrikus, gondolja a lányka, de nem baj! Hisz fiatal, mint ő is. Lecsúszik pár ital, kezd forrósodni a hangulat. Elcsattan az első csók - szuper romantikus. Elindulnak együtt, a férfi felajánlja, hogy menjenek hozzá, hisz' éjszaka van, a lány ne utazgasson egyedül! Belemegy. Persze, hogy belemegy. Megérkeznek a lakásra, a csókcsata tovább folytatódik. Lassan (vagy gyorsan) lekerülnek a ruhák, és a következő, amit észrevesz a lányka, hogy már egy n. pasit kényeztet orálisan. A lényeg, hogy a randi jól alakult.

Másnap, harmadnap ír a pasi. A nőcske fellélegzik, hogy akkor ők "járnak", visszaszívja gyorsan, amit a barátnőknek panaszkodott, hogy a pasik csak dugni akarnak. A srác felvetésére, hogy megismételnék-e, természetesen igent mond.

Eltelik egy hét, pár randival. Majd a lányt elkezdi követni egy másik lány Instagramon. Egy modell. Nem az híres, nemzetközi, de modell. A lány nem érti, de nem is foglalkozik vele annyira, elvégre van 500-1000-2000 követője így is, hiszen egy hercegnő!

Majd ír neki ez a modell lány. Rákérdez: komolyan veled csal az Ádám? És bumm.

Megtörtént esetek alapján. Nem, nem velem. Én a "fiú barát" vagyok a történetben, akinek a nők kifejtik, hogy milyen szemetek a tinderes pasik. És ne szomorkodjak, hogy 0, azaz nulla match-em van, mert az az alkalmazás nem ér semmit. Rá pár napra már a következő nagy Ő-vel chatelnek, és mesélik nagy vidáman, hogy milyen helyes és vicces.