Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOVALAiNEN|KOViKA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is röhögtem az ilyenen, amikor egy játék kitalált nevekkel dolgozik, aztán nagy kutatómunka nélkül minden második skót McDonald, minden második német Schmidt vagy a magyaroknál Kovács. Nos, a Virtua Tennis 2009 nem ezt csinálta, hanem gondolom wikipédiázott vagy valami.…..
KOVALAiNEN|KOViKA 2009.07.16 22:21:02
@ata4100: háát igen,de hogy még a haja is vörös legyen,arra már kevés az esély nem?amugy nem 1szer fordult elő,kanadai nemzetiségű ázsia kinézettel,de ez tök mind1 a játék tényleg jó...
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
KOVALAiNEN|KOViKA 2009.07.07 13:03:44
Az 1. résszel semmi bajom de a 2. rész egy merő gameplay sajnos, ahol a felkonferált modokról semmi sincs :/ ..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..