Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szofi888

3 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az epizódban a celebek, illetve egy celeb világára fókuszálunk. Egy csinos énekesnő Skylar Wyatt (csak egy k választja el Sylartől)aki egyébként Samaire Armstrong a kulcsszereplője az epizódnak, merthogy őt támadják meg éjszaka a lakásában. A csaj van annyira talpraesett,…..
Cooper ügynök fejjel lefele lógázva kezdi második munkanapját, Marilyn Monroe-n és a Kennedy-gyilkosságon mereng. Teljesen elégedett a szállodával, a Douglas fenyő terjengő illatától egészen a zuhany nyomásáig, és ezt a diktafonja tudtára is adja. A legfőbb próba azonban még…..
Adós vagyok egy fontos, dologgal, amit ezentúl minden hogyvolt elejére ki fogok írni, ezek pedig a számadatok, amelyek a Numb3rs openingjében szerepelnek. Tehát: 3,2 millió megrögzött hazárdjátékos, 116 ékszerrablás, átlag 53 ezer dollár szerencsejáték adósság, 1 fénykép.…..
Halloween van, és ez nagyon fontos nap a Dunder Mifflinnél több okból is. Egyrészt azért, mert ilyenkor a dolgozók tanúbizonyságát adhatják remek humorérzéküknek (egyesek látens második énjüket is felszínre hozhatják) bizarr jelmezeikkel, másrészt ez az a nap, amikor Michael…..
Szofi888 2008.07.19 08:40:37
Álmos északkeleti kisváros 1990 táján, festői vízesés, lubickoló récék, gagyi nippeken időző kamera – David Lynch névjegye bedobva. Egy mulya, magában motyogó vén fasz peccantani indul, de épp csak felsejlenek lelki szemei előtt a szép kövér lazacok, és egy csinos,…..
Mivel az előzetes a feketét síró Madzsával indult, bevettem egy Seduxent a hogyvót előtt, biztos, ami zicher alapon. Ha Alehandró megint énekel neki, levágom a fejem tetjét egy műanyag késsel. A nyitójelenetben Emó és műír ackentusos csaja szenveleg, sajnálom a nagy tulok…..
Szofi888 2008.07.17 20:37:48
Hát persze, hogy Lákival találkozik Herceg. Amúgy is régóta gyanús volt nekünk ez a Lákifiú, habár ennek a sorozatnak az a sajátossága, hogy mindig mindenki gyanús. Lákit egyébként indiai csajának életével zsarolja a főnökasszony, aki persze Demsát akarja és a dokumentumokat.…..
hogyvolt Nyári menetrend 2008.06.09 07:44:00
Kérem szépen, nagyon beindult a hogyvoltozók tömege, rakat újonc és retró is érkezik a blogra, így köszönjük a felajánlásokat, de mostantól kezdve nyárra csak egy új sorozatra várunk jelentkezőket: Róma. A régebbiek közül lehet jelentkezni a Tudorok első évadára, kiadó…..
Már említettük, hogy lehet jelentkezni hogyvoltírásra, de szólunk megint, mert az ördög nem alszik, vagy hogy is mondják. Szóval, az alábbiakban felsorolt sorozatokra lehet rajzani, mert nyáron indulnak, és kell hozzá a vicces hogyvolt. Könyörgöm, valaki szedje le rólam Addisont!…..
hogyvolt Kiadó hogyvoltok rajzanak 2008.05.26 13:29:00
Egy rakás sorozat elment nyári szünetre, de jöttek helyettesek, így megnyílik a lehetőség újabb hogyvoltokra, és vannak retró ötleteink is. Jelentkezzen, aki szeretne Eli Stone (AXN), Dunai zsaruk (Viasat), Sports Night (AXN), Weeds (első évadtól), Tudors (első évadtól), Kemény…..