Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunt3r95

58 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörtesztek szaxerűen Életjel 2023.02.12 20:17:15
Hosszú ideje porzik a blog, nem öntik el a felrészegen írt szövegeink hullámai a virtuális teret. De, jelentjük, élünk. Tesztelünk is rendesen. Na jó, inkább vedelünk, aztán előkerül a telefon, húzzad jobbra azt a csajt baszdmeg...hoppsz...ugorjunk... Szóval mindenki is jobbra húzva, na mostmár…..
Elöljáróban a cu...   Ja, nem. Szóval mint a címből is adódik, lezárul egy korszak. Amennyiben korszaknak lehet nevezni az átlagembernél gyakoribb alkoholfogyasztást. Sokkal gyakoribbat. 4 és fél év, 95 sörteszt a blogon, 200-nál is több sörteszt a blogon kívül. Számtalan kiváló nedűt dolgozott…..
Elöljáróban a cuccról: Budapesten készül a cucc, ez egy áfonyás négyfeles ale. Design szerintem el lett találva, ami a címkét illeti. A koriandernél még csak kicsit, a nátrium-benzoátnál(finom), illetve a kálium-szorbátnál(ez is nagyon finom) jobban redőztem a homlokom, no, de lehet még ebből jó…..
Elöljáróban a cuccról:   Egy kis kínai levesezés után neverinnaffal úgy gondoltuk, hogy leöblítjük valamivel a kuty...akarom mondani csirkelevest. Be is tértünk a Fővám térhez közel eső Manna ABC-be, ott akadt meg a szemem a Soproni Mangó Ale nevű nedűn, vagyis annak hivalkodóan sárga dobozán.…..
Elöljáróban a cuccról: Furcsa mámoros érzés fog el. Mintha egyre sötétebb lenne. A hangok is egyre tompábbak. Sőt, egyre melegebb is van. Mintha süllyednék. Nagyon melegem van...Hol vagyok? Ja, hogy ez a Föld középpontja? Nem meglepő... Ez a magát sörnek hirdető rettenet olyan alacsonyra teszi a…..
Mi az a sör? Dihidrogén-monoxid, árpamaláta, komló. Na jó, szegény élesztőt is megemlítem, mint a háttérben megbújó összetevőt. Pacsi neki. Dihidrogén-micsoda??? Tudod, az a színtelen, szagtalan, íztelen folyadék ami ott van a folyókban, atomerőművekben, sőt, fulladást is okozhat belélegezve. Épp…..
Elöljáróban a cuccról:  Épp a Lidlben kóricálcam, amikor megláttam ezt, a számomra eddig ismeretlen (jó volt ez így) sört. Az alsó polcok egyikén. Majdnem a földön, ami egyébként remekül kifejezné,hová is való. Amikor megakad a szemem egy "Premium Quality" német sörön ami 200Ft alatt megvehető…..
Elöljáróban a cuccról: Visszatért a meggyes radler a Pécsihez? Leginkább annyira mint amennyire aktív a blog mostanság. Szóval van is meg nincs is, de leginkább nincs. Mikor megláttam a polcon egyből felcsillant a szemem (hunt3r95), hiszen a Pécsi meggyes radler alkoholos verziója volt a kedvencem,…..
Elöljáróban a cuccról: MIII??? EGY SÖRTESZT?!! Igen, újra itt vagyunk, vagyis egyelőre csak én (hunt3r95), de hamarosan a kolléga is visszatér, csak elvonón van :D Bátran írhatom, hogy most már tényleg rendszeresen jelentkezünk majd ilyen-olyan anyagokkal. Lesz kocsma teszt, házi borkészítés, meg…..
Elöljáróban a cuccról: Mostanság sokat vezetek, így előfordul, hogy alkoholmentest kell igyak, bár nagyon szégyenlem magam miatta :D. De nem maradhat el a teszt róla. Mai alanyom a Dreher 24. Első nekifutásra egy autóbaleset szakította meg a tesztem tőlem pár méterre. Nem sérült meg senki, de ezt…..
Elöljáróban a cuccról: Igen, hónapokig nem adtunk életjelet, de jelentem, élünk. Így alakultak a dolgok, de reméljük mostanában ismét feléled a blog. Még valamikor a 2018-as év folyamán kaptam ezt a sört, ha minden igaz Horvátországból, a szülőföldjéről. Később feltűnt, hogy ez bizony kapható…..
Elöljáróban a cuccról:  Szóval.. Budapest saját söre, meggyes kiadásban. Elöljáróban annyit, hogy a Budapest Park tulajdonosa és egy barátja kezdte el az egész projektet úgy 2015 végén. Mára eljutottunk oda, hogy akár a Lidl polcain is megtalálható eme kézműves sör, méghozzá eléggé "vegyélmeg",…..
Elöljáróban a cuccról: Aldiban járva a kis péksütik mellé gondoltam iszok valamit, ami még nem volt. Mivel rég volt sörteszt így mindenképp valami újdonság jöhetett csak szóba, így esett a választásom a cikkem alanyára. Ja és olcsó is volt, mindössze 159Ft. Illat, habzás: Illatra semmi eget…..
Elöljáróban a cuccról: Tirdi: Én ezt még valamikor...szóval nem tegnap kaptam egy barátomtól, de hálisten ez nem járt le fél éve. Aztán láttam, hogy a kolléga kezébe került a 0,5-ös változata, ja igen, én a kis cuki 0,33-assal indulok máma. Tudni illik biza, hogy kapható…..
Egy éves a blog, egy éve, azaz 2017.október 1.-én látott napvilágot az első bejegyzésünk, az első Argus teszt. Egy év, 365 nap, 70 cikk, és 80 tesztelt sör...plusz amit még nem adtunk ki. (szóval 100) :D  Nagyon gyorsan eltelt az utóbbi egy év. Amiről leginkább úgy gondoltuk, hogy nem is lesz.…..
Ugyan Tirdi kijelentette, hogy neki elege volt a fos radlerekből én azért még egy búcsúval szolgálhatok. Mind közül a legszarabbnak ígérkezővel. Már az alkoholos Zlaty sem nyerte el tetszésünket, erre itt a maximálisan kiherélt verzió. Cukormentes, alkoholmentes. Tulajdonképpen ez…..
 Tirdi: Amikor az előző szart próbáltam meg vele leöblíteni, annyit tudtam mondani, "fúezdeszar". Érdekes jószág ez, mert barack van rajta, de kóstolás után simán elhittük, hogy grapefruit...persze akkor még nem fordítottuk le a szöveget a dobozon. Illata teljesen grapefruit...pontosabban rohadt…..
Következzen, némi félelemmel töltve: Van Pur Prémium Quality. Aki végignézi a Van Pur kínálatát, az nem fog csodálkozni, sem árban sem minőségben nem a napos oldalt képviseli. Egyébként meg a Lidl-nek, Aldi-nak főz söröket(Bergkőnig és Argus egyes fajtái). Ezt a darabot…..
Némi telefonszervízelésért cserébe kaptam pár sört, ezek között volt a jó öreg Dreher Classic. Teszt nem tudom miért nem volt még róla, na most van, bár ezt most egyedül kóstolom meg. Aki nem ivott még ilyet az bicikligumi belsőben élt valszeg, de a rizsa helyett lássuk mit kapunk 229Ft-ért…..
 Tirdi: Illata citrom...nak kéne lennie, de ez konkrétan "citrom ízű" illat. Olyan, mint a citromos szopogatós cukorkák, vagy kb. bármi, amin az szerepel, hogy "citrom ízű". Engem az illata nem is emlékeztet az igazi citromra, tipikus mű illata van. Eddig nem valami jó. Habja lehetne, de nincs,…..
Huntr95: "Na akkor mivel is indítsunk? Számomra a legidiótábbal? Vagy valami sör ízű sörrel?" Mivel én erre marhára kíváncsi voltam így ez lett az első áldozat. Levendulát eddig efféle felhasználásban nem láttam az ziher. Nos, nézzünk is bele. Habja mint az egész lötty, na meg a csomagolás,…..
Kis szemerkélő eső közepette ittunk meg újabb(faszt újabb fél éve a szekrényben pihent) alanyunkat. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez a szemerkélő budapesti eső is finomabb, mint ami a dobozban szerepel. De ne szaladjunk előre ennyire, Tirdi elmondása szerint rakat fos, na akkor szerintem nem is…..
Nos, mielőtt belevágnék, vagyis innék, egy kis helyzetjelentéssel kell szolgáljak. Sajnos sem nekem, sem Tirdinek nem úgy alakul az idei év ahogy terveztük. Lottóötös, sör minden mennyiségben meg szivarozás...na jó, kissé reálisabban az utolsó kettő lenne a cél, de időszűkében nem jön mindig össze,…..
Tirdire vártam éppen egy napos délután, szokásához híven elegánsan fél napot késett, hát addig egy sört csak benyomok címkével célba vettem a madaras tescót, hátha akad valami tesztelendő. Nos, meg is akadt a szemem a Mythos nevű sörön. Hogy miért is? Valahogy a név, az ár és a doboz egyszerűsége…..
Új fokozatba kapcsolt a Borsodi. Ami nem is baj, mert egyrészt jobbnál jobb nedűket kapunk, másrészt egy kis verseny sosem árt a gyártók között, hiszen a fogyasztóknak jobbnál jobb söröket kell innia. Mai tesztünk alanya pedig nem más, mint a Borsodi Mester, mely egy világos sör kétféle komlóból…..
hunt3r95 2018.04.05 14:26:32
@Piaggio: köszönjük szépen, bár egyik sörgyár/ tulajdonos sem a partnerünk és mi sem az övék. Ha körbenéz a blogon egyértelmű, hogy nem csak a borsodi termékeit favorizáljuk. Köszönjük továbbá, hogy elolvasta a cikket és véleményt írt :) További jó sörfogyasztást.