Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyattis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
Chimochan Világa Fejlemények 2008.07.22 11:04:00
Az elmúlt napokban azért nem írtam, mert egy hosszú hétvégére Németországban voltunk a barátainknál. Igazából volt két jegyünk a Kemptenben megtartott Jethro Tull koncertre is, mivel kapóra jött, hogy éppen abban a városban koncerteznek, ahol a barátaink is laknak. Majd teszek…..
Chimochan Világa Felmondás 2008.07.15 13:37:00
Ma beadtam a felmondásom. Furcsa érzés.Köszönöm mindenkinek a biztató kommenteket. Tibcsi, a legutolsó kifejezetten jókor jött. ;)Egyelőre sajnos nem tudok többet írni, mert a jelenlegi lelkiállapotomat leginkább a PÁNIK szóval jellemezhetném. :D..
Chimochan Világa Kételyek 2008.07.12 09:21:00
Tegnap tudtam meg, hogy volt kollégám, aki alig 2 hete ment ki a barátnőjével Skóciába (az új és jobb élet reményében), hazajött. Egyszerűen hiányzott neki a családja, a barátai, az otthon. Bevallom nagyon meglepődtem. És persze elkezdtem kételkedni.Mert mi van ha én is, mi is…..
Rájöttem hogy van pár olyan részlet, amit még nem sikerült még a barátaimmal sem megosztani mindezideig. Megpróbálok egy pár dolgot bepótolni.1. A lakás. Köztudott hogy van egy lakásunk Tatabányán, aminek a sorsáról sokan érdeklődtek. Igazság szerint azért sem vertük…..