Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bórembuk

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki meghallja a Sagrada Família nevét, tudja, hogy ez egy gyönyörű templom Barcelonában, amivel még mindig nem készültek el. A hírek szerint 2026-ra kész lesz. Azonban az ember fejében elkerülhetetlenül kérdések fogalmazódnak meg. Vajon hogyan kezdődött az építkezés és…..
Bórembuk 2017.09.27 21:02:21
@Fahrenheit451: Izlések és pofonok különbözőek. Nekem pl. Mona Lisa nem esetem, de ez megánügy, nem minősítek. Nem kell foglalkozni vele és nem kötelező az állandó "nekem is van véleményem és az más" magatartás. Egyébként mit várjon egy ember egy "könyvégetőtől".
Bórembuk 2017.09.28 13:32:58
@J. McClane: Erről csak a nyílatkozó - Jordi Faulí tudna magyarázatot adni, hogy ő mit értett alatta. Nigériában van egy 40 e. főt befogadó templom, az nagy, és ha olvastad az Egri csillagokat, ott van egy templom definíció, amit nem lehet tullicitálni méretileg.
Itt a megvalósítás, a megoldás nagyságáról van szó, mivel Gaudi a központi téma zsenialításával, mely komoly kihívást jelentett és jelent jelenleg is alkotásának folytatásához, befejezéséhez. Teszem hozzá, hogy szerintem és én is tévedhetek.
Bórembuk 2017.09.27 20:55:40
@J. McClane: Mán elnézést, de valaminek a "nagyságát" nem csak a tárgyi/fizikai méretei adják/határozzák meg.