Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matild Vesztergom

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én egy egyszerű háziasszony vagyok” – hangzott el az ezerszer idézett mondat Lévai Anikó szájából. Nos, ez a kép továbbra is ezt hivatott alátámasztani: csak semmi piperkőcség! A sokak számára megfelelő strandpapucs egy bokanadrággal tökéletes választás, hiszen mit tehet ő arról, hogy valami…..
Matild Vesztergom 2019.08.02 12:23:39
@MAXVAL bircaman közíró: Egy ország First Ladyje soha nem jelenhet meg az emberek előtt úgy, mint egy nincstelen mosónő! /Ráadásul, amikor tudják az emberek, hogy micsoda hatalmas vagyonnal rendelkezik. De nem a pénz játszik itt szerepet, hanem a jó-ízlés és az intelligencia!/ Ez az emberek semmibevételét is jelzi!
Matild Vesztergom 2019.08.03 11:46:21
@Judit Kondricz: Kérlek, olvasd el még egyszer, hogy mit írtam! /Intelligencia- és ízléshiány!/ Figyelj máskor, hogy kinek válaszolsz!
Teljes sebességgel forog a Fidesz központi agya a Néppárttal kapcsolatos konfliktus miatt. ..
Matild Vesztergom 2019.03.08 20:48:48
A kormány nyugati kampányának margójára. A csúnya 2016-os évben, amikor már minden migránst átengedtünk, az összes nyugati ország migránsterrorban fuldoklott, mi pedig a magunk homogenitásában ünnepelhettük a békét, így nézett ki a 100 ezer lakosra jutó erőszakos halálesetek száma Európában. A…..
Matild Vesztergom 2018.10.14 13:08:07
@maxval balcán bircaman: "Miért tévednek kevesebbet az állatok? Mert tévedni emberi dolog!"
A gyűlölködés is emberi tulajdonság, nem állati!
Az állat soha nem süllyedne olyan mélyre, mint egyes emberek!
Augusztusig kellett várni az év botrányával: ma derült ki, hogy egy különbíróság létrehozásán dolgozik a kormány, ahová a számukra kínos ügyeket irányíthatják. A Fidesz által foglyul ejtett intézmények (Ügyészség, Médiahatóság, Választási Bizottság, NAV, stb.) eddig is csont nélkül kiszolgálták a…..
Matild Vesztergom 2018.09.25 18:40:17
Matild Vesztergom 2018.09.25 18:42:24
@Matild Vesztergom: Most pedig már 2018. szeptembert írunk.
Momentumok, amelyek beleégnek a tudatunkba, mint a pillanat, amikor a menzás néni először vágott megvetést tükröző arccal fél kiló tésztát a tányérunkra, s hiába néztünk rá tisztán csillogó őzike szemeinkkel, nem adott kis extra tejfölt az adagunkra. Jelenetek, amelyek egy komplett nemzedéket…..
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
Matild Vesztergom 2018.05.15 13:28:56
@AvéCézárVavan: Nagyon, de nagyon sok szülő elkíséri gyermekét a koncertre és meghúzódik a háttérben /élvezi ő is a zenét!/, hisz tini gyerekeknek még a szüleik is fiatalok! Tájékozódjon!
Különben nem ez a viselkedés jellemző a fiatalokra! Ugyanis mindig az az 1%-2% neveletlen okozza a felháborodást, s rajtuk keresztül minősítik /sokan ebbe a hibába esnek!/ a többit is!
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
Matild Vesztergom 2018.05.03 10:29:57
@: Nem kell mindenkinek érteni a humort! 110 év múlva Rejtő még mindig "élni" fog, de a fanyalgókról most sem tudni, hogy kik ők valójában!
Munkaszolgálatban szórakoztatott/olvastam/, társai fetrengtek a röhögéstől a sztorijaitól! Ő a halál árnyékában is segítőkész ember maradt!
Matild Vesztergom 2018.05.03 10:31:08
Kinyílott a zártosztály. Megírom. Kerényi Imre legújabb ötlete, hogy a NER elitgyerekeinek szervez nyári tábort. De nem is akármilyet: igazi hitlerjugendeset...