Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dugo85

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Dugo85 2013.09.08 11:45:00
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Dugo85 2010.09.07 12:57:57
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
Az elmúlt hetek bizonytalansága után tisztázódni látszik egy szem motoros világbajnokunk sorsa. Folytatja a versenyzést, méghozzá a MotoGP-ben, igaz, egyelőre egy privát csapat, a Scot Racing Hondájának nyergében. A gyors szerződéskötés részben a MOL-nak köszönhető, amely…..
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..
Totalbike hírek Új GP szabályok 2009.03.29 12:53:00
  A tegnapi jerezi sajtótájékoztatón Vito Ippolito, a FIM elnöke és Carmelo Ezpeleta, a Dorna vezetője ismertette a GP új szabályait. Már az idei brünni futamtól érvénybe lép, hogy a versenyzők csak öt blokkot használhatnak a szezon végéig. A 2010-re már csak hat jut…..
Nem szigorúan vett tévés téma, de ha már ősszel jön a Klónok háborúja című animációs sorozat a tévébe, akkor miért ne. Nem fűzünk hozzá különösebb kommentárt, talán csak annyit, hogy láttam már sokmillió forintból összerakott magyar és külföldi fimet is, amiben a…..
Dugo85 2008.08.21 13:43:43