Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemu Nodmég?

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Nemu Nodmég? 2008.05.16 11:58:13
Nézzük egy példát máshonnan.
Óriási pénzekkel, marketinggel, sőt tudósokkal kampányolnak a módosított génállományú növényeket előállító cégek azért, hogy elfogadtassák magukat és termékeiket.
Ugyanakkor az ellenzők egyik leglényegesebb érve, hogy halványlila fingja sincs senkinek, hogy ezek a GMO növények milyen kihatással lesznek a világunkra.
A konszernek pedig épp ezt igyekszenek elbagatellizálni.

Tudja-e közületek bárki, esetleg fő megmondóemberünk, a cikkíró hős, hogy milyen társadalmi, jogi és politikai vonatkozásai lennének annak, ha buzik gyerekeket nevelhetnek?
Nem, senki nem tudja.
Akkor pedig mi a fax lesz itt? Gigantikus Feldversuch a mi terhünkre?

Tételezzük fel, hogy a buzi nevelés értelmében ezermegezer toleráns, szuper egyed árasztja el a világunkat, világbéke meg minden.
De az is lehet, hogy ezermegezer intoleráns, konfliktusokat kezelni nem tudó, sértett és tönkretett, kábszerező és deviáns árasztja el a világunkat, világháború meg minden.

A Nagy Kérdés, hogy ennek a tudatában megmerhetjük-e tenni hogy információk, vizsgálatok és persze TAPASZTALATOK nélkül csupán a tótawék-féle álliberális maszlag okán szarunk bele, hogy a dolgoknak lehet egy nyomasztó végkifejlete? S ebben az sem segít, ha mondjuk valamilyen katyvasz lesz a pozitív és negatív hatásokból, hiszen a legkisebb társadalmi kár is súlyos csapás magára a társadalomra, FŐLEG ha azt el lehetett volna kerülni!!!

Tesség csak nyugodtan párhuzamot vonni a GMO dolgokkal!!!

Tessék abba is belegondolni, hogy ha egy, a többségtől (heterók) magukat csak szexuális szokásaikban megkülönböztető kisebbségnek JOGOKAT adunk, mi gátolja meg a többi, SZINTÉN magukat a heteróktól és a buziktól is CSUPÁN szexuális szokásaikban megkülönböztető mégkisebb kisebbségeket (igen igen, birkabaszók, pedofilok, nekrofilok, tárgyfetisiszták, szadomazók, satöbbik, satöbbik) atttól, hogy MAGUKNAK UGYANAZON jogokat követeljenek???
Szégyen és gyalázat, hogy Megmondóemberük még egy "kisebbségölő" nikkel is tud(ott) társalogni, de erre a felvetésre még egy kib....ott betűt sem volt képes leütni.

Mondandóm végezetéül pedig azt szeretném mondani, hogy nevetséges, hogy fő provokatőrünk azt, aki őt provokálta (BéLóg) szimplán letrollozva kirúgta a blogjaiból ANÉLKÜL, hogy egyetlen egy szót is vesztegetett volna a véleményére vagy az érveire, netán elküldte volna előtte melegebb éghajlatra. Ez aztán valóban tökéletes példája a "liberális" toleranciának.
Nemu Nodmég? 2008.05.16 22:08:26
Kedves gyengetölcsér!

Henri Charriere Pillangó című önéletrajzi regényében leírja, hogy a büntetőtáborban egy fogoly rendszeresen "megkínálta" az egyik tehenet. Egyik napon, a szemle alatt a tehén éppen arra sétált, befarolt a manus elé és felcsapta a farkát.
A történet nem kitaláció hanem tény.

Tény hogy számos primátussal sikerült jelbeszédes kommunikációt kialakítani, adjál enni, kérek banánt, stb. stb. A leghíresebb nemrég hunyt el.
Namármost meglepődnél, ha az egyik azt jelezné, dugjál meg még egyszer?

Olyan hülyeség azt mondani, halála előtt a partner beleegyezését adta a nekrofilba?

Az a nagy bajod neked is, de főleg a posztindítónak, hogy zseniálisan kever két dolgot. Az egyik hogy ki hogyan és mit csinál a hálószobában, illetve azt hogy akármilyen csoportoknak milyen jogai is vannak.

Namármost a JOGI probléma az, hogyha két homokos jogilag rendezett társkapcsolatot akar az államtól és gyereket akar nevelni, akkor EZEN AZ ALAPON az animálszexes is kérheti "kapcsolatának" törvényi legalizálását és gyereknevelés békés, szeretetteljes közösségben, satöbbi, satöbbi.
Régen a buzit megégették, ma meg házasodnak, ma még börtön jár a birkabaszásért, de holnap?????????

De mivel erre se te, se a Főzseni nem tud (utóbbi nem is akar) válaszolni, föltenném a legegyszerűbb kérdést: ugyanmár, a TÖBBES együttélők miért nem törvényesíthetik kapcsolatukat???
Ha két buzi együtt élhet jogilag definált környezetben, három miért nem? Egy nőnek miért ne lehetne 4 férje ha nekik az jó?

Vagyis egyfelől az állam kőkeményen bekukkol a hálószobádba (meg is büntet mondjuk poligámiáért), másrészt viszont nyugodtan hunyja be a szemét a buziknál.

A magam részéről azt mondom, tegye csak kísérleti országgá magát az usa vagy a hollandok, mi nyugodtan megvárhatjuk az első kétapás nemzedéket.
Addig bőven van idő a normál házaspárok örökbefogadásainak rendezésére és egyéb sokkal fontosabb dolgokra.
Nemu Nodmég? 2008.05.18 10:52:36
OFF
T: Tényleg nem unod még? Tényleg jó érzés eljáccanod, hogy B. "trollt" jólkibasztad, de úgy teszek mintha nemtudnám, hogy mi a helyzet?
Nem lenne normálisabb, ha a megfelelő néven lehetne leírni mindazt, amit veled az ember közölni szeretne?
Tolerancia azokkal szemben akik minket provokálnak = 0?
Szóval nem unod még?
ON
Szükséges még a számodra Tótawé a buziknak adott jogi lehetőségek más szexuális kisebbségekre KÖTELEZŐEN vetítendő és mindeddig megválaszolatlan kérdések mellett még egy dologra felhívni a figyelmed.

Ez pedig a keresztény szóval kapcsolatos.

Amikor Megmondó barátunk leírta ezt a jegyzetét, gyakorlatilag egyenlőség jelet tett a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) nevében lévő keresztény szó és a "katolikusok" fogalom közé.
Mint tudjuk, a pápa kizárólag a katolikusok (görög-k/római-k) főnöke, tehát amikor leírta, hogy a pápa ugat, a KDNP meg csahol, akkor pontosan ezt a sekélyes félműveltséget tette ki a kirakatba, amellyel oly soxor találkozunk.

Amikor a legismertebb muszlim hitszónok pénteki átkozódásaiban "keresztesek" harcolnak a muszlim Irak ellen szöveget mondja, végül is ugyanezt találjuk.
Neki meg sem fordul a fejében, hogy az, aki rájuk fogja a puskát, igen nagy valószínűséggel maga is muszlim, vagy katolikus, vagy zsidó, vagy baptista, vagy Istentagadó, vagy szektás, satöbbi satöbbi.
Neki csak egyetlen ellenségképe van, és mivel náluk mindenki muszlim MUSZÁJ hogy az ellenségnél mindenki "keresztes" legyen.

Tótawénél sincs ez másként, hisz szerinte aki KDNP-s, az törvényszerűen katolikus is és mint ilyen, a pápa ötödik hadoszlopa.

Az, hogy a keresztény fogalomkörbe ki és mi tartozik, nem jut el a tudatáig. Arra meg már nem is mer gondolni, hogy POLITIKAI értelemben a keresztény nem a hitvallás, hanem a vallásban rejlő értékek hangsúlyozott POLITIKAI képviseletét jelenti, aminek hatására egy KDNP-ben akár egy muszlim vagy egy zsidó (unitárius, pünkösdista, mormon, anabaptista, hitgyülis, református, evangélikus, ortodox, anglikán, természethívő, Földanya hívő, buddhista, sintoista -- tovább is van, mondjam még??? :-))))))) -- is bőven megtalálhatja magának a POLITIKAI képviseltetést, ezerszer inkább mint egy marxista elveket valló gyakorlatilag Isten tagadó szocialista, más alapon de szintén Isten tagadó álliberális pártban.
Az már a viccek netovábbja, hogy nálunk a deklarált materilaista elveken álló pártban is lehet Hívő Tagozat (katolikus meg más, templomba járó szocialista párttagok és szimpatizánsok), de hát valószínűleg őket Tótawé barátunk nem sorolja a pápakommandóba.