Adatok
B.Elek
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Három évvel ezelőtt, 43 éves fejjel újra iskolapadba ültem. Mivel érdekelt a kenyérsütés, gondoltam, nem bénázok otthon, hanem elmegyek az iskolába, ott megtanítják hogy kell csinálni, én meg majd attól kezdve tudom.
A következő párbeszéd ezen ominózus OKJ-s pékképzés egyik első óráján zajlott,…..
B.Elek
2017.09.26 17:56:33
@Ormós Gabriella:
Ez mind szép és jó, csak a vásárlói igényeket is figyelembe kell venni,mert sokan nem szeretik a vad kovászos kenyeret és ezt pont az íze miatt ( a nejem sem )
Ez mind szép és jó, csak a vásárlói igényeket is figyelembe kell venni,mert sokan nem szeretik a vad kovászos kenyeret és ezt pont az íze miatt ( a nejem sem )
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Teljesen egyetértek veled. Mi is 16-18 órás kovászokkal dolgozunk, és az egyik legjobb kenyér a miénk.Kicsit tegyük tisztába a dolgokat. Amit élesztővel indítunk, azt is kovásznak nevezzük, vagy előtészta.