Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gretta blog

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gretta Korfu legjobb tengerpartjai 2017.11.10 18:46:18
Idén nálam kimaradt a tökfaragás és a Halloween, helyette viszont újra a meleg napsütést élvezhettem… mégpedig Korfun! Ebben az útinaplómban a sziget strandjairól és csodaszép partjairól mesélek nektek.  Október legvégén olyan fantasztikus ajánlatot találtunk Korfura, amit nem hagyhattunk ki: az…..
Gretta blog 2017.11.13 19:13:21
@neduddki21:
Köszi a véleményt! Nyáron a sok turista miatt szerintem kevésbé élvezhető a sziget, ezért biztosan csak elő-vagy utószezonban fogok legközelebb Korfura menni. Így október végén-november elején szuper volt. Santorinin sajnos még nem voltam, de nagyon szeretnék. :)
Gretta blog 2017.11.13 19:13:25
@Alick: Azért elég jó volt ;)
Gretta blog 2017.11.13 19:13:26
@iSten: Köszönöm, tényleg gyönyörűek azok a szigetek is! :)
Leteszteltük és valóban szándékosan szétülteti az egy foglaláson szereplőket a Ryanair csak azért, hogy utána felkínálja: fizessetek és akkor ülhettek egymás mellett. Ennél nagyobb pofátlansággal rég találkoztunk, főleg, hogy még le is tagadják, hogy változtattak volna a rendszerükön. Valahol…..
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
Gretta blog 2017.10.24 15:01:22
@Girhes Joe: "Irgalmatlan sok szép dolog van a világunkban, csak a szépre kell figyelni, és nem a hírességre."

A szívemből szóltál... :)
Az emberi, az állati és a természeti változásokat nehéz vizuálisan ábrázolni – legalábbis eddig úgy tartották. Alastair Bonnett, a Newcastle Egyetem szociológus professzora viszont különböző statisztikák és műholdak segítségével térképre vetítette a világot érintő jelenségek nagy részét, hogy a…..
A múltkori cikkem, 'A világ 10 legszebb vasútvonala' elképesztő sikereket ért el: több, mint 75 ezren néztétek meg egy hétvége leforgása alatt, amit ezúttal is nagyon köszönök! Most a világ leggyönyörűbb autóútjait válogattam össze nektek, amelyeken az utazás nemcsak mesés, de minden bizonnyal…..
Gretta blog 2017.09.26 13:56:12
@degeco:
Írhatnál róla egy rövid beszámolót :)