Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apaduhosagya

9 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
apaduhosagya Tinderem 2017.10.12 13:46:49
Több havi Tinderezés után azt a summás végkövetkeztetést kell levonnom, hogy a lányok nagyon magas (értsd: iszonyatosan nagy) százaléka nyaralási fotómegosztónak használja az appot. Nincs nő akinél ne lenne legalább egy pálmafás levegőbe ugrós/hajón nyújtózós/kínai házat fotózós(wtf -> fotó a…..
apaduhosagya 2017.10.12 19:59:01
@szociál: Amúgy egy picit komolyabb választ is írok: nemrég nosztalgiáztam én is ezen, hogy 90-00 között, amikor én voltam általános iskolás, mennyire máshogy kommunikáltunk. Telefon ami mindig felcseszte anyámék agyát (ő szobájukban volt és ugye mindenki azon hívott), vagy a kaputelefon "csókolom a Jenő lejöhet játszani?" kérdéssel. Sőt volt amikor csajok hívtak még vezetékesen és utána el kellett magyarázni anyáméknak, hogy akkor nekem most barátnőm van-e vagy mi van :D Hiányzik. Annyival jobb szociális életem volt. Most tök egyedül vagyk, barátaim sincsenek nagyon viszont akkoriban kb a fél lakótelep ismerte egymást. Simán szóba álltunk bárkivel, satöbbi. Most meg nézem a metrón az általad írt zombikat és szörnyülködök, hgy mennyire felszínes és rideg már ez a világ.
apaduhosagya a futóverseny 2017.10.08 16:11:34
Tegnap voltunk futóversenyen a macskával aminek két tanulsága volt számomra A macskám szereti a futóversenyeket mert szerintem többet futott kint mint a sok sportoló (költői túlzással) A macska egy csirkemágnes. Nem volt ember aki nem akarta megsimogatni, megfogni, felemelni, lefotózni,…..
apaduhosagya 2017.10.09 22:02:57
@szociál: haha, vicces mert valamiért érdekel a kötés :D szerintem amúgy a Pusztító című film miatt, ahol Stallone is pulcsit kötött. azóta férfias dolog a szememben :D (jó amúgy csak a kreatív dolgok felé vonzódok)
Az adidas új Superstar cipőit egy merőben szokatlan koncepció kereteink belül többek között szőrös lábú "no shave" aktivista modellel hirdeti, aki  arról is ismert, hogy küzd a nemi megkülönböztetés és sztereotípiák ellen (szőrösen). A svéd Arvida Byström  modell mellett szerepel a kampányban…..
Hát ez egy hosszú lista lehetne... ezért inkább kiválasztottam hármat, hátha akkor családregény helyett olvasható terjedelemben tudok írni a legneccesebbekről, talán segít. Vagy nem, de legalább tudtok majd röhögni egy jót. Erre majd még visszatérünk... Köztudottan rosszul viselünk bizonyos…..
apaduhosagya 2017.10.06 14:26:06
@PeniValdes: pedig tök jók ezek, introként pont az ilyen szitukkal lehet fejlődni. kicsit olyan mint a Monk a flúgos nyomozós sorozat. ott is mindentől félt a főszereplő de mégis belement minden, számára szar szituba.
apaduhosagya zuhanás 2017.10.04 20:59:57
Ma elmentem via-ferratazni egyet Tatabányára. Ha valakinek nem mond ez semmit akkor legyen annyi elég, hogy kiépített úton haladsz sisakban, csillapítóval felszerelt beülőben, általában magasban és viszonylag drága móka ha lezuhansz. Kicsit hasonlít a sziklamászáshoz de alapvetően más a technika…..
apaduhosagya boldogság 2017.10.03 21:59:49
Ma, talán a bőséges információ áramlásnak köszönhetően egy elég gyakran hallható szó az, hogy boldogság. Gondolhatnék a Coca-Cola csili-vili reklámjaira, a nyálas mosolygós családokat mutató autó reklámokra vagy csak a médiából úgy általánosan áramló legyünk boldogok életérzésre. Közben nézem…..
apaduhosagya 2017.10.04 12:23:24
@PeniValdes: ugye a lelki szegényes szöveg az a Bibliából van. de szerintem ott sem egyértelmű az értelmezése (vagy én olvasok kevés teológiai dolgot). napi mondathasználatban használják viszont a buta emberekre (is). legalábbis én így tudom. de nem is lényeges a történet szempontjából, meg hát írni sem tudok (viszont köszi a dicséretet)

a példádban szereplő boldogság egy másik boldogság. az mesterséges. manipulatív. mármint a drog. vagy az ital, vagy a kávé. pótcselekvés, olyan mint a vásárlás. tehát hazugság.

az optimális amúgy meghatározható, talán még számszerűsíthető is. ugye a kémiai anyagok és hormonok mennyisége mérhető, ez már árulkodó jel lehet. az élethelyzet szintén. optimális állapothoz mi kell igazából? lényegében erre van a Maslow piramis, ha abból minél több teljesül annál optimálisabb az élethelyzeted.

a valódi boldogság viszont ahogy írtam, egy pillanatnyi érzés, amit szerintem tudományosan sem tudtak még megfogalmazni. nekem volt olyan szitum amikor annyira elöntött ez a boldogság, hogy elpityeredtem. na ez az ami ritka és ez az amiért azt mondja az ember, ezért érdemes élni.
apaduhosagya alku 2017.10.02 19:59:14
Minap írtam egy levelet a BKK-nak, a hamarosan induló metró felújítás kapcsán. Amint jön válasz, azt is kiteszem (igen, láttam az alternatív útvonal tervet amit a BKK javasol, sőt a hírekben is rendszeresen figyelem a fejleményeket). Itt sincs tanulság, sőt semmi látnivaló, csak úgy kijött...…..
apaduhosagya 2017.10.02 21:30:56
@PeniValdes: bocsi, azt hittem a moderálás megtartja a kommented. szóval kiszedtem de tényleg ott lakom (ezt nem akartam benne hagyni a levélben). elvagyok amúgy a tömegben alapvetően, csak nem szeretem. jobban érzem magam egy hegyen vagy erdőben mint mondjuk egy város közepén. huh bonyi ez így de itt nem akarom kifejteni :)
apaduhosagya gyermeknevelés 2017.10.01 20:20:25
Kurva Enyhén másnaposan el kellett ma mennem a boltba, szóval erőt vettem magamon és komótosan kibattyogtam a bejárati ajtó elé, mire ki jött nekem majdnem? Hát persze, hogy az egyik f@szfej kedvenc lépcsőházi lakótársunk. Egy nőről van szó aki ránézésre valamikor dekoratív csaj volt, vihette is…..
apaduhosagya 2017.10.02 11:35:47
@wannabebiker: :DD igen, valamiért informatikusként vonzódom az ékezet nélküli dolgokhoz. nem te vagy az első akitől megkaptam ezt de nem gond :)
apaduhosagya 2017.10.02 11:37:49
@PeniValdes: hát itt szegény gyerekkel semmi baj sincs, azt leszámítva, hogy egy f@sz az anyja. tényleg, az a tipikus aki már a nézésével is gyűlöl téged. engem úgy neveltek, hogy legyek illedelmes, köszönjek, mosolyogjak stb.. de nála akárhogy próbálkoztam az évek alatt jófejnek látszani, nem jött be. szembe jön velem, rám néz, köszönök és semmi szót nem ejt ki a száján hanem megy tovább. és ez engem egy idő után felb@sz mert ha én megadom a tiszteletet neki, akkor ugyan ne essen már nehezére egy hellót mondania.
Ennél nagyobb bullshitet nem is adhattam volna címnek pedig nagy igazság (legalábbis Rafael Santandreu szerint). Lehet említettem már futólag, de egy sok éves élettársi kapcsolatom ért véget pár hónapja úgy, hogy nem is számítottam rá. Nem tartom magam szar emberismerőnek de sem utalás, sem célzás,…..
apaduhosagya 2017.09.30 20:52:58
@PeniValdes: nem vártam kommentelőket erre :D köszönöm

@tomhardynészonja: és neked is köszönöm :))
apaduhosagya klónok támadása #1 2017.09.26 20:02:03
Megvan ez? Női bőr (vagy bőrnek) látszó kabát (bár nem nagyon értek az ilyen jellegű divatárukhoz). Szóval ma hazafelé azon gondolkodtam, hogy vajon hány ilyen ruhadarabot tudnék megszámolni az út alatt. Mert az már régebben is feltűnt, hogy milyen sok nőn látni ezt a fajta terméket, viszont ma…..
Mivel aktív társkereső  üzemmódban vagyok, akarva akaratlanul is belefutok a nők egy olyan csoportjába akikre még most is félelemmel kíváncsisággal tekintek. Közös jellemzőjük, hogy a húszas éveik első felében járnak (max 26) és mindannyian gyereket akarnak.  Amivel amúgy nincs is baj. Anyáink…..