Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tekerő5

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki próbált már két mágnest azonos pólusukkal összenyomni, az megértheti azt a misztikumot, ami a mágnesesség jelenségét övezi. Az a "semmi", ami izomerőmmel ilyen hatásosan szembeszáll mágikus hatással kell hogy rendelkezzen. Nem véletlen, hogy a mágneses jelenségek használata…..
tekerő5 2017.09.26 14:53:28
@Hraskó Gábor: Ha egy műszaki berendezést ,orvosi eszközt vagy a gyógyításban használható készüléket orvosilag igazolják az eredmények akkor kell ettől több? Azon kívül a kiváló pulzáló mágneses matracokat gyártó és forgalmazó pl: Impulsernek a termékei bevizsgáltak .a fizikai működésük hihető azoknak is akik elektromosságban kissé jártasak és azoknak is akik a biológiában jártasak .Hol van itt a probléma ?
tekerő5 2017.09.26 17:19:23
@Szilágyi András: Sohasem szerettem a mindig kételkedőket ,mert csak a kifogásaikat mondják állandóan ez így nem jó az úgy nem jó! El kell kérni valamelyik jó baráttól ,példáúl egy közismert pulzáló mágneses matracot vagy természetgyógyászhoz jelentkezni ilyen kezelésre ,de előtte egy orvosi vizsgálatot csinálni ,és a kezelések után ami mondjuk egy hónapos megint vizsgálatot csináltatni .Na és hogy javult -e az egészségi állapota a hirdetett problémával szemben ,már ha olyan jellegű problémája van. Na és ennyi .Nem nyafogni kell ,és nem vad elméleteket gyártani . A puding próbája az evés . .