Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KP

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
KP 2010.02.25 19:20:56
A szlovén szervezők hétfői tájékoztatása szerint kedden délben indul a 2010-es ljubljanai divízió 1-es világbajnokság belépőinek értékesítése. Magyarországon az IBUSZ-irodákban és a Ticket Express oldalán keresztül lehet jegyhez jutni. A többszöri változtatás miatt…..
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
KP 2009.05.26 19:55:15
@FRee: Szia!
Küldtem tegnap egy emailt de nem jött válasz, most ismétlem .
Üdv: Király P.
A magyar szövetségi kapitány klubcsapata, az EHC München szombat este bejutott a német másodosztály rájátszásának döntőjébe. A Bietigheimmel vívnak a feljutásért, a párharc április 17-én kezdődik, három nyert mérkőzésig tart. Ha netán ötödik, mindent eldöntő csatára…..
KP 2009.04.13 20:52:08
@OliBLOOD:Megnéztem a 4 felkészülési meccset ezek után isten ments egy generáció váltásra /nincs kire váltani/ mert könnyen a D2 találjuk magunkat. A válogatottunk nem öreg évek óta 29év az átlag életkor . Minden évben került a csapatba új fiatal játékos , most is fog. A Palkovics Ladányi Szélig féle generációnak inkább könyörögni kellene , hogy egy 3-5 évet még legalább vállalják a válogatottságot, és ne egyszerre nyugdíjazzák magukat.
KP 2009.04.14 13:48:07
@OliBLOOD: Kangyal, Sille velük egyet értek. Svasznek még évekig stabil tag lesz.Lencsés már kapott lehetőséget nem élt vele bár remélem felszívja magát mert tehetséges az nem vitás. A D2 veszélye csak akkor fenyegetne ha a 30 feletti játékosokat egyszerre akarnánk cserélni, mert sajnos nincs kire. Évi 2-3 játékos építhetőbe zökkenő mentesen.
KP 2009.04.14 13:53:40
@hokifan526:Úgy értem jövőre még nincs kire váltani. Az U-18 csapat tagjai zömében 17 évesek.
Mire ők elérik az érett játékos fogalmát az legalább 5 év . Nagyon jó egyéni adottságok esetén is 2év. Tehát a mai ászoknak legalább 2-5 évet kell még játszani.
Nagyrészt felvettük a norvégok által diktált, helyenként A csoportos iramot, védelmünk jól dolgozott – értékelte a 4-3-as magyar–norvég tapasztalatait Énekes Lajos edző. A két csapat ma este megint találkozik Káposztásmegyeren, a magyar válogatott összetétele…..
KP 2009.04.07 14:39:42
@nazgul: Fodor fegyelmezetlen és támadásban sem az igazi, Ondrejcik esetzében jó lenne tudni mennyi védő utazik 7-8-9?
KP 2009.04.07 14:59:25
@nazgul: Egyébként sokat fejlődött Fodor de ha most kikerül a csapatból az pont a "bunyó"
KP 2009.04.07 16:07:46
@Pusi tó: Van némi igaza ,de Cortina jól tud altatni a Japán VB előtt is ezt csinálta. Egyébként 25% esélyünk van a bent maradásra. Szerencsével 100% ,hogy maradunk
Az elmúlt két napban kissé elfáradtunk. Nem a cikkek írása és szerkesztése amortizált le bennünket. Hanem az, hogy csúnyán elromlott itten a hangulat. Olvasóink egymásnak estek és ránk támadtak. Az elmúlt 48 órában egyebet sem tettünk, csak kommenteket olvastunk, válaszoltunk,…..
A házigazda győzelmével végződött az inline bajnokság négyes döntője. Sajnálatos módon a négyesből hármas lett, így az esélyegyenlőség nem érvényesült tökéletesen. Az eredetileg kiírt mérkőzések közül a Győri ETO HC–TPS Rosco SE az utóbbi csapat visszalépése…..
Hetek óta tartotta magát a pletyka, miszerint Lencsés Tamás a Starsba igazol. Pénteken délután megtörtént a végleges megegyezés. Mellette érkezett egy korábbi ifjúsági és juniorválogatott csatár is. Ezzel 15-re nőtt nyári igazolásaik száma.Lencsés Tamás 64-szeres válogatott…..
Újra van mit írni a Ferencvárosi TC jégkorongozóiról. Az olvasóink által régóta és joggal követelt írásban megszólal az FTC és a jégkorong-szakosztály elnöke is. Meglepetés, hogy elsősorban jó hírekről számolhatunk be. A végén 14 játékosnevet is találnak. Rieb…..
Kangyal Balázs megszerzése után sem pihent a Bp. Stars vezetősége. További négy Szapporóban szerepelt válogatott játékosnak tettek ajánlatot.Olvasóink szerdán buzgón láttak el bennünket átigazolási értesülésekkel. A dolgok végére jártunk. A hírek két klub, a Bp. Stars és…..
Nagy vihart kavart a Steaua Bucuresti OB 1-ben tervezett indulásáról szóló cikkünk. A helyzet fokozódik. A bukaresti csapat elöljárói feltételekhez kötik részvételüket.A klub vezetése arról tájékoztatta a román szövetség elnökét, hogy nem kívánnak a magyar bajnokságban…..
Alapos elemzés olvasható az IIHF honlapján az A csoport létszámcsökkentésére irányuló tervekről. A szöveg számunkra nemcsak azért érdekes, mert a betűket a Japánban örvendező Palkovics Krisztián és Ocskay Gábor fotójával illusztrálták.Mint arról korábban…..