Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FelixV

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvallom, nem éppen lopták magukat a szívembe ezek az új, modern és csillivili helyszínek,de a szingapúri pálya valahogy más. Nem, nem azért mert villanyfényes a futam, talán az is hozzáad, de nem. Az egész környezet , a magas páratartalom ,a szűk kiszámíthatatlan kanyarok,az indokolatlanul durva…..
FelixV 2017.09.23 18:30:12
1. A rajt: A látási viszonyok persze kérdésesek, és mindhárom versenyző pozicionálása érthető volt, de szvsz három ilyen kaliberű pilótának illett volna megoldani egy ilyen helyzetet ütközés nélkül. Lonzi ezt nem számítva idén eddig két futamon nem indult (oroszban a rajt előtt mondta fel a kocsi a szolgálatot, Monaco idején meg "kirándulni" volt), és nyolc futamot nem fejezett be. Csak háromnál látott kockás zászlót. Ha a rajtot "túl is éli", és ottmarad az élmezőnyben, akkor is leginkább azért kellett (lehetett) volna szurkolni neki, hogy minél tovább versenyben maradjon.

2. Én anno nagy Alonso fanként kezdtem, hát hadd ne mondjam... de látható, az idő és a kemény helyzetek idővel forrasztottak belőle egy nyugodtabb, beletörődőbb, sőt alázatosabb embert, ahogy idővel Hamiltonból is fognak, alatta sem lesz örökké az "űrrakéta".

3. Szerencsétlen Kvyat egyszer elhiszi, hogy a kocsija szárnyakat ad, és tessék...

4. Én Palmer helyett Hulkot néztem volna végig, mit végez a meghibásodás nélkül. Palmer meg hamarosan úgyis csatlakozik a ígéretes ('14-ben kényelmesen nyerte a Gp2-t), de csalódást okozó, középszerű ex-F1-es pilóták hosszú sorához, én nem vitatnám el tőle ezt az egy szép eredményt, körülmények ide vagy oda. Lásd még a kicsit jobb színvonalú, de várhatóan előbb utóbb hasonló sorsú Sainzot ("Boomshakalaka! Vamos! Vamos! Vamos! Vamos! Vamos!").

5. A konstruktőri persze a Mercié, de az egyéni? Várjunk még úgy három-négy futamot. A különbség (ha hanyagoljuk a részleteket és a sarokjegyzet fontosságú feltételeket), lényegében egyetlen meghibásodás Hamiltonnál, vagy egy hasonló rajtbaleset fordított kimenetellel.