Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Linda Éva

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, a wellness hotelekre és egyéb szállásokra érkező panaszokat fentartásokkal szoktuk kezelni, mert néha még a dokumentáció alapján is nehéz eldönteni, hogy a körülmények vagy a levélíró érzékenysége áll a levél születésének hátterében. Most is ez történt. Még a fotók megnézésénél is…..
Kis Linda Éva 2017.09.22 21:54:37
@zálogból visszamaradt 1zen1gyedik czazy one: Nem is fontos! Leírtam a tapasztalatom, van benne helyesírási hiba és felkiáltójel is. Részemről ennyi. Minden jót Neked!
Kis Linda Éva 2017.09.23 12:44:30
@Los Alamuszi: Kedves! A mi szobánkban tényleg elég lelakott bútorok, zuhanyzóban guszta függöny volt. Maga a szálloda egyáltalán nem olyan hangulatú volt, mint a szoba. Nem szokásom a hotelekre panaszkodni, és már meg is bántam. Célom mindössze az volt, hogy más ne járjon így. Ezzel szemben, ebben az országban ami megy, az hányinger! Az egyetlen elütött betű, és látatlanban a másik ember lehúzása, mocskolása az egyetlen cél! Borzasztó élete lehet itt 1-2 embernek!
Kis Linda Éva 2017.09.23 12:48:54
@Berta Csacsi: Gondolom nem láttál még 10 hónapos gyereket! Lehet, hogy felétek üvöltenek, de az enyém nem! Nagyon jól érzi magát, kiegyensúlyozott kisfiú. Nagyobb gyerekek nagyobb zajjal járnak. Viszont vannak kifejezetten ilyeneknek hotelek, mint Te. Menj oda!