Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spenc

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irigylem azokat a megszállottakat, akik képesek egy húszéves, teljesen átlagos autóval hetekig vagy akár hónapokig foglalkozni, hogy azt többé senki ne keverhesse össze a több tízezer hasonlóval. Előre szólok, hogy az alábbiakban egy szó sem esik majd ízlésről, most az…..
Belsőség Aki mindent bevállal 2012.06.18 18:07:00
Rózsa Zoli olvasónk csőre töltött telefonnal (vagy fényképezőgéppel) járja a világot és jól teszi: csodát talált. Én percekig nevettem rajta, de volt, aki sápítozott, pedig valójában csak egy oltári jó - valószínűleg szükség szülte - poén lehet ez a mesterember-pickup.…..
Van egy rossz hírem azoknak, akik azt hiszik, hogy Kína majd megmenti Európát vagy bárkit. Sajnos ez nem fog bekövetkezni. Valahogy így néz ki a fantasztikus teljesítményű kínai gazdaság: via 9gag..
Spenc 2011.11.21 17:20:24
Hardcore Star Wars-rajongóként mindig is sokkoló volt a tudat, hogy amíg Han Solo, azaz Harrison Ford 20 milliót vágott zsebre minden egyes főszerepéért, addig Leia hercegnőből a Jedi visszatér után csak egy kövér és megkeseredett, alkoholista megélhetési író lett. Aki ráadásul…..
Imre a hiteleit szerette volna egy külön számláról tovább fizetni, de az OTP ügyintézői ezt 3 hónap alatt sem tudták megoldani:2011 május hónapban, szerettük volna az összes összes hiteltörlesztésünket átrakni egy másik számlára ami csak arra van fenntartva, hogy a hiteleinket…..
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
Spenc 2011.08.24 11:26:32
@jojoka: előbb tanulj meg számolni ha pénzt akarsz keresni, vagy mondatot elemezni...persze gondolom parasztéknál ezt nem tanították...muhahaha, és Te beszélsz arról milyen képzésem van nekem...Ha az összeg 2000 Ft, és három óra alatt 5x annyit keresek, az nálatok 15.000 óránként? Gratulálok.Nekem ez óránként 3333 Ft-ra jön ki.Tanulj meg számolni előbb, aztán biztos többet fogsz keresni...elemi iskola
Spenc 2011.08.24 21:07:22
@jojoka: Elmesélem, hogy az egyik legnagyobb pesti postán ez hogy megy.Mivel minden ablaknál lehet pénzt feladni, csomagot feladni stb. amikor megyek, akkor tépek mondjuk egy olyan számot, amit a kutya se tép...ezt odalépve leadom az ablaknál, és mit tesz Isten, a következő én vagyok.De nehéz.Nem kell ehhez vidék.Egyébként az, hogy mennyi keresek, nem régió kérdése, kereshetek 50,000 Ft-ot óránként úgy is, hogy a tokaji borvidéken lakok, tök mind1.Kemény csávó meg nem vagyok, csak 1 a sok közül, aki nem szarrágó, nem sajnálja mástól a "betevőt" és nem kéri vissza a 20 Ft-ot...mert belátta, hogy jobban fut a szekér, ha más is tolja.Ennyi.Bud-ot meg hagyd ki a dologból,én se példálózok a jó Édes Anyáddal...
Tankolja csuklós buszát, hogy még életében átvehesse az iPad-et! Vagy tankoljon, ahogy eddig, és elégedjen meg egy reklámbögrével. Mai cikkünk blogposztja...
Spenc 2011.08.09 10:22:16
@iPmuP: "a sárga bicska nekem is annyira megtetszett hogy megvettem 14be, Alleeba néztem a bicskaboltba, 20" Na itt szúrtad el, alle-ban 20, megkaptad 14-ért, a neten rákeresve meg gyanítom 10 alatt van bőven...
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
Csaba mit sem sejtve jelentkezett be néhai hungaroteles azonosítójával az Invitelhez, aminek egy visszamenőlegesen egész évre kiszámlázott 50 ezer forint lett a vége. Szerződése természetesen nincs:Régen Békés megyében volt egy telefon szolgáltató, úgy hívták Hungarotel,…..
Nem egy nagy vasziszdasz, de legalább van benne zombi, meg seriff, meg pisztoly, meg golyó. Mikor lesz már ősz? ..
Ennél jobb hírt nem tudunk mára prezentálni: az HBO a Trónok harca című sorozat első részét kódolatlanul adja számos szolgáltató előfizetőinek. Természetesen lehet most beetetést meg hasonlókat kiáltani, de én amondó vagyok, örüljünk, hogy az amerikai premier után egy…..
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
Spenc 2011.03.25 09:52:52
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Tipikus szar magyar gondolkodásod van.Ha ma bejelentik hogy a kék kocsik holnaptól extra zsét fizetnek, de neked piros van, akkor tapsolsz.Annyi eszed már nincs, hogy téged majd mással húznak le.Akkor meg majd más hozzád hasonló tapsol...tipikus idióta ősmagyar gondolkodásmód.Büszke lehetsz magadra.Németeknél nem ritka, hogy csak 50-100 km-re van munka, de nem baj, reggelente + fél óra 200-al a pályán.Itt is dögöljön meg szerinted az, aki mondjuk kecskemétről jár pestre melózni mi? Aki meg azt hajtogatja hogy kint is drága, könyörgöm, MILYEN minőségű, hány sávos, mennyire lefedett úthálózatról beszélünk, és mennyi keresnek Ők??
Spenc 2011.03.25 09:55:21
@pjotr007: Bejártam egész európát kocsival, és igaz hogy egy hét alatt franciába vagy olaszba elköltöttem 70.000 ft-nak megfelelő eurót, de azt is vedd már figyelembe, hogy van 30km hosszú alagút, meg 3km hosszú viadukt,4-6 sáv nyilván meg kell építeni valamiből.Itt mire fizessek? Arra hogy van 2 sáv, meg kitörik a kerék?
Spenc 2011.03.25 10:08:04
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Szerintem itt a fő troll te vagy, de mind1.Vitázz csak nyugodtan...
Napindító örömködés: szokatlan történet naiv ügyfélről és a Lidl-ről. Még sok ilyet.Kedves homár! Már sok rosszat írtak a Lidl-ről, hadd írjak most jót is. Szóval múlt héten a Lidl-ben vásároltunk, egy bartnőmmel és a fiammal közösen, egy kosárban, bár külön…..
Tényleg nem értem, hogyan gondolták ezt kormányzati szinten, hogy ez nem lesz feltűnő. Szerencsére az egyoldalú szerződésmódosítás joga megmaradt a bankoknak, úgyhogy vidám hetek-hónapok jönnek a hiteleseknek. Torr3ador szerint minden alap nélkül emeltek kamatot hitelén, és…..
Futo001 Asus netbookjában valaki gonoszul kicserélte az eredeti merevlemezt, amit ezután a szervizben nem akartak garanciálisan pótolni. A gond csak az, hogy ezt vagy a boltban ahol vette, vagy a korábban más néven futó szervizben tehették:Van egy garanciális Asus 1201N notebookom, amivel…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
Spenc 2011.01.05 16:37:50
@nagyonpimasz: Te annyira sötét vagy apám hogy ez már fáj...ha igazad is lenne, igazán büszke lehetnél magadra, hogy egy okoskodó spicli söpredék vagy.Neked vazzeg a 60-as években állt volna a zászló, jó lettél volna 3/3 ügynöknek.Vagy romániába kellett volna születned, Te lettél volna a fő besúgója a miliciának.Sosem értettem meg, hogy miért jó valakinek, ha más érdekében veri a mellét, meg feljelentget.Foglalkozz a magad dolgával, ennyi erővel kereshetnél plusszba annyit, hogy feljelentés helyett elmenj valami ribanchoz, aki jól le...pna, és ennyi.Szerintem Neked meg a magad fajtáknak főleg a szex hiánya ami miatt trollok lesznek.Amúgy meg jót röhögtem rajtad...Te vagy a hét udvari bolondja apám
Kriszta sarki kisboltja szerint a Coca-Cola idén már csak eldobható palackokban árulja cukros löttyeit. Valaki a központból, igaz ez? Bár a lépés régóta várható volt, igazából elgondolkoztam, létezik-e még bárhol a világon üvegbetétes ital? Kocsmákban pohárbetét, az oké,…..
A taxisoktól egyre többet hallom a panaszt, mondom nekik, hogy megállni tilosos utcákban még az utast sem rakhatják ki büntetlenül, mert a bekamerázott utcákban automatikusan verik rájuk a harmincezer forintot. Vélemények az azonos című írásunkról...
Spenc 2011.01.02 11:55:16
@PRND2L: Vazzeg, itt ha nincs meg fél lábad, akkor se vagy mozgás sérült, csak ha kiragasztod az ablakba a papírt.Ez van.
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
Rendkívül hasznos és fontos videó arról, mi a teendő, ha karácsonykor esnek nekünk a zombik. ..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Spenc 2010.12.20 07:29:33