Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sampár István

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én már csak azt remélem, hogy a nagymamám nem fog sokat szenvedni, és mivel nem sok esély van a felépülésre, abban is reménykedem, hogy békésen tud majd távozni. Tisztelt Olvasók!   Számos itt megjelent panaszlevelet olvastam már végig. Éppen ezért kételkedek abban, hogy…..
Sampár István 2017.09.22 20:11:18
@Sampár István: és a nővérek itt sem voltak a helyzet magaslatán! Másfél hét alatt 5 halott idős ember ment el
Sampár István 2017.09.22 20:22:13
@Sampár István: a tatabányai szentborbála korház vezeti a halálozási statisztikát! Remélem mindegyik ápoló így fog járni az édesanyjával! Tiszta szívből kívánom hogy így legyen! Csak az dühít a mérhetetlen fájdalom mellett hogy mindenhol csak beszélünk róla! Meg oldás nincs?
Sampár István 2017.09.22 21:02:54
@Sampár István: ...és még néhány elszomorító dolog, amit az.elmúlt idoszakban tapasztaltunk...az elso időszakban ahova került idős, beteg emberek hol pelenkában, hol letolt nadrággal sétálgatnak a folyosón a latogatók előtt...nem hiszem, hogy becsületben.megöregedett emberekkel igy kell bánni. Teljesen megalázó helyzet.nekik még akkor is ha némelyik szegény azt sem.tudja mi történik korulotte de ha más nem egy kontost adjank rá hog n keruljon megalázo helyzetbe. Ugyan.ezen az osztályon elofordult, hogy mi etettünk idos nénit, mert vakon nem tudta a szekrényére odadobott bányászoknak szánt két.szelet ures kenyér kozé rakott.parizert megenni egyedül és sirt, hogy éhes és hozzá senki nem meg. Máskor a.szellemileg, testileg.beteg fiatalabb.nobeteg.elott csapták be.a.novérek az ajtót, mikor mert szólni hogy tele pisivel a pelus. Szó szerint.nyomokat hagyott maga után a padlón, mi kisertuk vissza a szobájába, mikor sirva fakadt, hogy.nem.segitenek és adtunk neki inni egy ures tejfolos dobozbol ami pohárnak.volt.odakészitve a szekrényére...mert neki sem volt látogatója.
Pár napra innen.hazaengedték anyukámat....de 5 nap után eszméletlenul vitte vissza a mento, mint kiderült ki, hogy a surgosségire érve, hogy a 1,5 honapja berakott katétert ( amivel együtt adták haza) a bentléte alatt elfelejtették 3-4 naponta.cserélni. Lerakodások voltak már.a.csoben...és.nem.volt.nyoma.hogy az.a.berakás.ota.kicserélték volna...ettol fertőzését, és már.akkor gyulldásokat.kapott...utána még két osztályon fekudt. Volt hogy eszméletlen.állapotban, horogve..kéertuk szivassáj ée a tudejét...de.epp nem.értek rá,mert osztályátadás volt...amikor.már.neü.vett levegot a.dokihoz futva kaptunl segitséget...és.még.ezt is tulélte szegény...kicsit jobban lett átkerült másik osztályra...itt az első héten 5 en haltak meg...itt egyre jobban lett...de itt is voltak érdekes dolgok..mi jártunk be.naponta.kétsuer...pelenkázni, etetni...itt is.elofordult.hogy a szobában lévo oregeknek mi segitettunk egy két.dologban...ha.kicsereltuk a pelust rank sszoltak mit.képzelunk mi ok majd üegcsinálják...de elofordult hogy a széklet.már.oda.volt.száradva a gatyoba meg minden.testuregbe...a felfekveses tenyérnyi nyilt.sebet.ugy.gyogItották hogy 3 naponta atkototték...minden.fertotlenités kenocs.nélkul ráraktak egy uj tapaszt....és még.sorolhatnánk.üi minden.tortént a pár.honap alatt...ennyit az emberséges, odafigyelo betegapolásrol...