Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kvárta Zsuzsa

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jus & Calzone Ragadós kapcsolat 2017.11.16 07:00:00
Nem olyan régen volt már szó arról, hogy amit megeszünk az a bőrünkön is látszódni fog előbb vagy utóbb. Most egy kevéssé ismert bőrben zajló folyamatról lesz szó, amelyet az elfogyasztott cukor okozhat. Ez a glikáció folyamata. Tapasztalataim szerint még a leges-legjobban tájékozott kozmetikusok…..
Jus & Calzone Esszencia a bőrnek 2017.11.08 07:00:00
A következőkben, egy kevéssé ismert, de fontos termékcsoportot szeretnék bemutatni. Ezek a szérumok vagy esszenciák. Sokan nem ismerik vagy legalábbis nem tudják miért is vannak a termék palettán egy-egy gyártónál. Miben különbözik a krémektől? A szérumokat az különbözteti…..
Szeretnél szép bőrt? Mit tennél meg érte? Hidd el nem elérhetetlen és pofon egyszerű csak kitartás szükségeltetik hozzá. A napi bőrápolási rutin a titok. Erről tuti sokat halllottál már. Nézzük miből áll, mit és hogyan kell(ene) csinálnod és vajon hol lehet elrontani. Az első lépés a megfelelő…..
Egyre többen lesznek valamire érzékenyek vagy allergiások a környezetemben. Glutén érzkenység, laktóz intolerancia, tejfehérje (kazein) allergia. Szoktak is kérdezni, hogy ez vagy az mitől és miért alakul ki. Kicsit körbejártam a témával kapcsolatban.  Az első és legfontosabb dolog, amit…..
Kvárta Zsuzsa 2017.10.05 10:09:53
@Terézágyú: ? Nem kaptam még olyan rossz kritikát ami vérig sértett volna. Nem tudom, miért nem lehet Caligulához hozzászólni...
  Sokak bánatára elmúlt a nyár és a jó idő. A hőmérő higanyszála egyre lejjebb csúszik, de azért az ősz egy nagyon gazdag időszaka az évnek, így jobb, ha alkalmazkodunk hozzá és kihasználjuk ezt az időszakot arra, hogy felkészítsük bőrünket a télre. Most elárulok néhány tippet ezt hogyan tedd…..