Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyidzsam

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz mit írni Anyidzsam levele elé, de az mindenképpen kiderül belőle, hogy nem szerencsés „hinni” dolgokat, érdemesebb utánajárni és pontosan tudni, különben az ember könnyen bajba kerülhet. Mindenesetre azzal bocsátom útjára a mai posztot, hogy hátha tud valaki segíteni, vagy tanácsot adni…..
Anyidzsam 2017.10.01 01:41:15
@Herr Géza: a vándormadár úgy értette, hogy "oldjam meg a bajom ahogy tudom" hogyha kell, bármi áron, mint ahogyvírzam is, ha kell akkor feketén, vagy rafinált módon:-))) Ő erre utalt, ha tudnád értelmezni a logikáját, amikor bevezette, hogy Ő is eljutott sok szivatás áránoda, ahol most van és én se foglalkozzak semmivel, mindegy milyen úton oldom meg! Természetesen e mailben küldök minden önéletrajzot, ezzel van a bajom! A régi, személyes benyomás sokkal jobb volt és hatékonyabb...számomra. Jó éjt Géza Úr, szerintem a továbbiakban ne görgessen többet bele ebbe a poszba ami rólam szól, főleg ha ennyire irritáló személy vagyok:-))) olvasson tovább és próbálja megfogni valamivel a többi poszt íróit. Szép Álmokat!
Anyidzsam 2017.10.01 01:41:24
@Herr Géza: Amúgy magyar nyelvtanban anno tetszett tanulni a felkiáltó jelről?? Igen sokszínű kis jelecske, nem csak kiabálást jelent, de mindenféleképpen érzelmeket:-)) elég sokfélét. Kéne tudni átérezni a gondolataimat mikor olvasod, nem csak nézni.....érezni. ....."A felkiáltójel (!) valamennyi latin ábécét használó nyelvben az az írásjel, amely – általában a mondat végén állva – felkiáltás, felszólítás, meglepetés, óhajtás, kívánság, vágy, parancs, tiltás, kérés jelölésére szolgál a kijelentéssel (állítással) és kérdéssel szemben...."
Anyidzsam 2017.10.01 01:41:27
@Herr Géza: "(ld. pávatánc), annál inkább kezdem azt hinni, hogy az osztrákok nem véletlenül akarnak tőled megszabadulni (bár nem fognak tudni... " Szerinted a bíró, aki írta a levelet, tudja ki vagyok, hallott már beszéni vagy látta már a "páva táncomat?" :-))) még nem, úgyhogy ne akarj itt folyamatosan ledegradálni, mert nem jó lóra tettél velem. Tudod van egy ilyen mondás: " Pénz beszél, hallgass a szóra, de ne tegyél soha a fekete lóra" :-))) márpedig én az vagyok és igen tüzes! Csókollak:-)))) eskü kezdem élvezni:-))
Egy hete jelent meg Péter posztja, amely az ausztriai vállalkozási lehetőségeket, szabályokat térképezte fel (aki kihagyta volna, az ide kattintva pótolhatja). Akkor azt ígértem, hogy jön a folytatás, és ma itt is van, elsősorban a szociális juttatásokról és a családi életről…..
Anyidzsam 2017.09.22 23:37:28
@Keleti Szél: Szia! Remélem itt vagy még! Fel tudnánk venni a kapcsolatot? Pont ilyen bajba kerültem.