Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeusz7

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net 'Nuclear City' trilógia 2009.09.08 05:09:00
Egy ötletes magyar produkció "Valentino"-tól, aki készített már nekem RPCJS intrót. Klasz lett ..
ROFL-net Tihanyi vs Vágó 2009.06.25 05:49:00
Emberek... Miért tök véletlenül kell kiderítenem, hogy ez a csaló volt tv műsorban??? Nem látta senki?? Na jó, mondjuk oké... Azért meg dicséret, hogy nem néztek ilyen szart, mint a Story tv. Egyébként külün büszkeség, hogy az itt bevezetett "Fűtőszálas" jelzőt…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.01.27 06:49:00
Csaj láthatóan odavan az ötletértA menő és az ollója ÖsszképHáp Háp Jó kis ingMenőCsodálkozom. Hogy jött létre ez a hármas póz? SzájbűzNincs több kérdésemEllentétek ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.18 22:16:00
Egy lelkes segítőnek köszönhetően, a közeljövőben a blog kiegészül pár igen dekoratív finomsággal, igaz még van pár technikai bonyodalom, de a jobboldali (még félkész) "Új videó állása" már tekinthető egy kis ízelítőnek.A következő héten elkezdem az új…..
Mielőtt a videós beadványok nyertesít kihírdetném, köszönöm mindenkinek a részvételt!Jött vagy 3 tucat videó, közte igen sok ötletes beadvány. Érdekes, hogy a megvalósítások meglehetősen különbözőek voltak. Van aki harci hörcsögként adta elő, voltak akik párosan…..
Beindultak már a videók is, kezdenek már szépen gyűlni.Aki lemaradt volna, itt van újra a versenykiírás:-Készíts egy rövid kritizálós videót, ahol egy JÓ játékot próbálsz rossznak bemutatni: Gondolok itt olyanra, hogy pl badarságokba köttök bele, hogy a Super Marioban miért…..