Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillag23

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy másik csodálatos nyereményjátékot talált J. A MOL-nál például lehet szerezni Bear Grylls balesetveszély miatt forgalomból kivont macsétájából, ami bizonyára a gyűjtőknél hamarosan sokat fog érni. Az Egyesült Államokban és Kanadában úgy találták, hogy a penge és a…..
Bár a jegyirodának vissza kéne fizetnie a pénzt, Á.-nak és barátainak több mint 100 ezer forinttal tartozik a TicketPronégy Part fesztivál-bérletért. Az Agárdra meghirdetett fesztivál elmaradt, a Gyanútlan Ügyfelek mégsem kaptak semmit, a jegyárus a szervezőkre mutogat, pedig…..
csillag23 2010.08.25 14:44:48
Aláírom én is, hogy körültekintőbben kéne szerződést kötnie egy jegyirodának a szervező céggel, DE:
sajnos egy olyan világot élünk, ahol a jegyirodának folyamatosan kell fizetnie a jegyekből származó bevételt a szervezők felé, különben ők nem tudnának "szervezni", mert nincs rá pénzük. A jegyeladásból fedeznek mindent.
Szóval ha ők benyelték a pénzt, akkor jogos, hogy ők is adják vissza, ne pedig a jegyiroda, aki csak egy közvetítő.
A másik sokat emlegetett jegy hátulja. Elolvasta már valaki pontosan? Mert én igen: "A visszaváltás részleteiről minden esetben tájékozódjon a
www.ticketpro.hu weboldalon!"
Tehát hiába van rajta, hogy ők váltják vissza, mert nyitva van egy "kiskapu", miszerint ez a folyamat ugye változhat is az események függvényében. A weboldalukon pedig rendesen le is írták, hogy mi a visszaváltással a helyzet.

Ezzel nem védeni akarom a céget, mert szomorú, hogy nálunk ilyen előfordulhat, de ha annyira írja itt mindenki a jogi okosságokat, akkor ezt méirt nem említi meg senki?

A károsultak meg pereljenek kitartóan, mert tényleg röhej, hogy ma Magyarországon az a módi, hogy kifizetek egy szolgáltatást és nem kapok érte semmit cserébe, felelős meg nincs.