Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarkadigabi

15 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyafogós Lefogyós #jobbleszek 2020.09.11 22:19:37
Senki ne gondolja, hogy bármi érdemleges történt végül idén, jan-febr hónapokban lement kb 8-9 kiló, amit tartok azóta is, aztán az egész fogyizást elvitte a cica, meg a covid, a sok itthon gubbasztás sok főzéssel és jó kajálásokkal járt, mert a családomat mégsem tarthattam diétán. Szokásom szerint…..
Gyorsjelentés az első két hétből, mert akármennyire is erre fogadott mindenki (okkal, még én is), az újévi elhatározást tettek követték és igenis fogyózok becsülettel, baszki!  Kezdjük gyorsan a lényeggel: két hét alatt 3 kiló ment le, ami a tankönyvek szerint még több is, mint kellene, a…..
Pont úgy haladt tavaly a fogyókúra, ahogy ez a blog basszameg, SEHOGY! A január elsejei szent fogadalmam pont ugyanoda torkollt, mint évek óta a többi és a szokásos dátumhoz kötős fogadkozások, szartam bele! Pedig év elejére kitaláltam magamnak egy szuperfontos és szupertitkos motivációt, amiről a…..
Elég arcpirító belegondolni, hogy megint elvesztegettem egy teljes évet, jó, ha volt két nekifutásom, valamikor februárban és ősszel, az előbbi még kecsegtetett is némi sikerrel, konditerem, személyi edző, de pár hét után valahogy elfogyott a lelkesedés, az őszi meg totális szalmaláng volt. A lehető…..
Először is, egy dekát se fogytam, hovatovább a helyzet tovább romlott, de ahogy az lenni szokott, mindig találtam okot arra, hogy elodázzam a fogyókúrát. Pedig egészen jól alakultak egy darabig a dolgok, pár hónapig vega voltam, de rájöttem, hogy hosszútávon nem tudom fenntartani azt az életmódot…..
sarkadigabi 2018.09.16 21:41:12
@Terrax: azelőtt én is így voltam, egyszerűen fizikailag nem tudtam többet inni napi másfél liternél, most viszont pár nap alatt tökre hozzászoktam, napi 3 liter alatt meg se állok :O
sarkadigabi 2018.09.16 21:47:03
@sörm: ez tényleg érdekes:) azt tudom, hogy a tsh-m rendben, szóval a hiba nálam nem itt van
Az én testem az egy olyan kibaszott templom, amit ha rombolni próbálok is csak épül szorgosan felfele, így történt, hogy a kalóriaszámlálással kalkulált napi kcal alatt maradva is másnap reggelre fél kilóval nehezebb vagyok, mint tegnap, #ÉLETEM bazmeg. via GIPHY..
A múltkori lelkes sportos bejegyzésem után kénytelen voltam szembesülni azzal, hogy két gyerek mellett MINDIG közbejön valami, ami miatt nem jutok el edzésre, a bérletem úgy fog lejárni, hogy 5-ből 2x voltam, ami elég szomorú (tudom, kifogás, nyafogás, de tényleg így van!). Ennek ellenére elég sok…..
Újabb bejelentkezésem apropója ezúttal sem az, hogy az eredményeimet fitogtassam, ugyanis ROHADTUL NEM FOGYTAM SEMMIT!  Az elmúlt hetek méla hallgatása nagyjából azt jelenti, hogy a Szent Elhatározást már megint finoman szólva elnagyoltan tartottam be és semmit nem haladtam. Valahol megint…..
Ezt a cikket ma lökte elém a Facebook és hát bizonyára nem lehet ez véletlen, noha már egy hetes hír: http://hvg.hu/tudomany/20171003_rakos_megbetegedes_daganatos_betegseg Nem mondom, hogy most azonnal elkezdtem a temetésem szervezését, de elég riasztó, hogy ilyen komoly bajokat okozhat, hogy az…..
Valójában a férjemnek kellene életmódblogot írnia, mert velem ellentétben ő szépen halad, pedig nem csinál többet, mint odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik. Nekem már megint azzal kell szembesülnöm (hú, de meglepő!), hogy ha nincs rend, fegyelem, szigorúság, akkor a mérleg azonnal visszabillen…..
Két nap híján egy hónapja kezdtem el odafigyelni a kajálásra és hát volt benne majdnem két hét, amikor családi szülinap, tortázás, töménytelen hazai kaja, maradékfeldolgozás okán elengedtem a gyeplőt, de azért ha lassan is, haladok. Nagyon sokat segít a fogyózásban, hogy nem csak én, de a férjem,…..
Péntek kora délután, mikor sétálni mentem a kisebbik gyerökkel, a közeli általános iskolánál egy csapat 7-8 év körüli gyerkőc futott szembe velünk, gyorsan levettem, hogy ez háztömböt körbefutós* tesióra lehet. Jóval az élboly, a középmezőny és a lassú utolsók után, lemaradva futott egy aranyos,…..
Nem tudom már hogy találtam rá, valahogy dobta az Insta és már jó ideje követem a csajt. Nincsenek különben ilyenidoljaim, nem is szoktak tetszeni a nagyon kövér emberek, mert a kövérség valahogy húzza maga után azt az 'egészségtelen' jelzőt az én szótáramban. De Tess Hollidayt megkedveltem. A csaj…..
Szóval stikában elkezdtem fogyózni két hete, jellemzően semmiféle bölcs tudatosság nincs mögötte, amennyire lehet, kerülöm a széndhidrátokat, első feladatnak ez is épp elég. Persze rohadtul fegyelmezetlen vagyok, úgyhogy máris jár a tockos és ha be is tartanám ezt az egyet, akkor nem 2 kiló…..
Sajnos elég szoros. Szeretjük egymást. Valami pech folytán különösen a szénhidrátok az egyes számú barátaim. Kijelenthetem: totálisan egészségtelenül táplálkozom. Keveset iszom, sok kenyérfélét/péksütit (abból is sok fehéret) eszem és finoman szólva sem vetem meg az édességeket, sütiket, csokikat.…..