Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyik ?V2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázat!A Dolog már a blogon is fertőz! Miután megnéztétek a videó,ajánlott vértesztet végezni! ;) Jó szórakozást hozzá!És elnézést,amiért nem látszódik annyira jól a borító hátulja. A The Thing játékbemutató lezárása után pedig a legújabb Alone in the Dark-ot…..
Rossz PC Juniorok Szavazás 2008.07.09 10:13:00
Az Othala és Senshi Inoue által vezetett othala-senshi.blog.hu ismét asegítségeteket kéri, hogy milyen játék kerüljön bemutatásra. Ha ti is szeretnétek kivenni magatokat a "munkából" akkor nincs mit tenni, csak megnézni ezt a videót ami felkínál 5 játékot és…..
        Jómagam csak 4 évet éltem a 80-as években, nem tudok róla sokat, csak amennyit a szüleim és a történelem könyvek meséltek. Ti szoktatok olyan dolgokon gondolkozni, hogy vajon milyen is lehetett akkoriban az élet? Nem? Én se, de az Internet…..
Bocs, de remélem olvastátok az Anna ásványvizes posztot, mert ahhoz kapcsolódó írásom következik. Ismét vissza kellett utaznom az időbe, mert azt " nem lehet megunni" és megint a 80'-as évekbe érkeztem. Ezt a videót már lehet, hogy sokan látták, de lazán…..
Rossz PC Juniorok PCG - Crysis 2008.05.21 14:00:00
Túlságosan sok benne a "szerinted ____? - Szerintem ___" megpróbáltátok fix.tv-sre venni de sajna egy idő múlva nagyon monotonná válik.Ha felváltva adnátok róla információkat máris kicsit jobb lenne ,de így tovább ;)pcghun.blog.huTÖRÖLT VIDEÓ..