Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskatoll

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ANNENN Lila ajkak 2011.10.27 19:11:00
Legújabb bolondériám, hogy beszerezzek egy lila rúzst. Már jártam a Douglasben, hogy feltérképezzem a kínálatot, de egyelőre csak a MAC-nél találtam olyan áranyalatokat amik számomra érdekesek, pedig nem ragaszkodom feltétlen MAC-hez. Valójában még a viszonylag sötét lila…..
218. § Sohase emeld  kést a szádhoz. Még egy harapás sajttal, kenyérrel, vagy gyümölccsel sem. Arra gondolsz, hogy a legjobb lenne a sok bonyadalmat okozó kés használatát, amennyire lehet kiküszöbölni? Nem lenne jó. A kés nem csak arra való, hogy vágjunk vele, hanem arra…..
macskatoll 2011.05.27 17:38:46
Tyalamjelentése: zsinór, madzag, spárga, damilnévnap: okt. 20...
A Blikk Nők új gasztronómiai kiadványa maga a súlyos középszer: negyed kiló igénytelenség egy teáskanálnyi ízléstelenséggel összekeverve, és már lehet is tálalni. Mármint a standokon, még szerencse, hogy a borítója alapján úgyse fogja senki megvenni, legalábbis nehezen…..
A dróton túl Bányásszatok 2010.06.16 13:28:15
A múltkor már rugóztunk egy kicsit azon, hogy milyen népszerű az összeesküvés-elmélet, ami szerint a Nato azért van Afganisztánban, hogy kifossza az ország ásványkincseit (vö: a Gereskben bányászó brit hadsereg). Humoros új vetületet ad a kabarésztorinak a hír, miszerint…..
Lehet, hogy az én figyelmemet kerüli el, de a mese, mint műfaj gyakorlatilag teljesen eltűnt a TV-ből. Nyilván én is kinőttem abból a korból, amikor a médiafigyelés szokásaim csupán a Hoo-Hoo-Hoo Nagy Horgászra korlátozódtak. Bár badarságnak tartom, hogy a mese csak a gyerekeknek…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Újra a kezembe akadt a Hvg idei 12. száma, és az Ádány Róza népegészségügyi professzor asszonnyal készített interjúban szó szerint a következőket olvastam: ”... miközben a hazai szeszfogyasztás nem tér el lényegesen az EU átlagától, a krónikus májbetegség arányában…..
Miért pont a Balaton? Magyarország nemzeti értékei közül talán ez a tó a legegyedibb, amihez szinte mindenkinek van valamilyen kötődése, emléke. Sokszínűsége méretéből fakadóan is adódik: Közép-Európa legnagyobb tava, 596 négyzetkilométer vízfelülettel. Földrajzi fekvése…..
macskatoll 2010.05.23 11:06:09
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
Laci második of. figyelmeztetője, 1996, általános iskola 5. osztály: Története röviden a következő: Rajzóra előtti szünetben ökörködtünk az osztálytársakkal, ment a szokásos köpőcsövezés, galacsindobálás, miegymás... Hogy, hogynem, a dolog kissé elharapódzott, és az egyik osztálytársam, akit…..
A PPO-botrány egyik kulcskérdése, hogy értesítette-e a netes kereskedő cég az ügyfeleit, hogy addig ingyenes szolgáltatása 2009 novemberétől fizetős, és aki 2009 végéig nem száll ki, annak minimum 2490 forintot levesznek a számlájáról. Ádám friss levele azonban egy új vonalat…..
Megkeresett egy fiatalember. Legfeljebb ha huszonötnek nézett ki. Azt mondta, hogy a lakótelepi drog rehabilitációs programunkat szeretnék támogatni. Ennek nagyon megörültem, mert igen szűkös a keret. Szerencsétlen csellengőknek néha olyan erősek az elvonási tüneteik, hogy egyszer…..
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Győr városának egyik legszebb terét a múlt héten letarolták a földmunkagépek, elpusztítva a város középkori múltjának egy hatalmas szeletét. Tették mindezt térrekonstrukciónak nevezve, közpénzből, a város megbízásából. De foglaljuk össze, röviden, hogy mi történt, az…..
Budapest Ki, mit eszik a világon? 2008.05.27 13:51:00
Szenzációs galériát talált Lica, az Index gazdasági rovatának újságírója, egyben  a szerkesztőség egyetlen görögszurkolója. Amint az kiderül, a világon sehol sem annyira kevés a választék mint Csádban, és nem annyira unalmas, mint az USA-ban, de a csodálatos ötlet és…..