Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NewLifeNewLowe

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
justlikeyou Pszichopata a párom 2017.05.02 21:39:27
Idilli képben tünteti fel magát és vázolja fel a kapcsolatot, figyelmes, simulékony, felkészül a leendő párja szokásaiból és feltérképezi annak gyengeségeit, hogy elérje a célját, a kontrollt. Zsolt egy közösségi oldalon írt rám, kiderült, hogy korábban már látott egy eseményen, és a titkárnőjének…..
(avagy, milyen érzés az, amikor az embert a legjobb barátja lopja meg Másfél hónap telt el azóta, hogy küldött a barátnőd egy sms-t, hogy kiköltöztetek a lakásomból, amit tőlem béreltetek, majd letiltottál mindenhonnan, hogy ne érjelek el. Másfél hónap telt el azóta, hogy realizáltam, hogy azért…..
NewLifeNewLowe 2017.09.18 13:46:35
Elkerülendő a félreértéseket, a posztoló neme és a "barátja" betegsége - már a kapcslatuk elején is - indokolt volt...

@justlikeyou: köszönetet mondhatsz az őrangyalodnak, hogy segített megválni a "barátodtól" már régebben! Szomorú egy kapcsolat vége, én is hasonlóképpen jártam egy barátosnővel, ott "csak" anyagi okok játszottak közre egy 10 éves kapcsolat elvetéléséhez. Kiszámoltam, napi egy forint volt az ára annak a kapcsolatnak...ennyiért már sokaknak megéri eltaszítani egy barátot.

Ezt pedig mindenkinek írom: a volt "barát", Zsolt példáján mindenkinek okulnia kellene...és tanítani az iskolákban, miként lehenénk jobb emberismerők. Zsolt alapvetően nárcisztikus személyiség, minden rá jellemző dolog erre utal az előző posztban.
pontmintte.blog.hu/2017/05/02/pszichopata_a_parom ... azoknak, akik még nem olvasták volna az előtörténetet, pedig illene utána nézni dolgoknak, ha valaki hozzá akar szólni egy másik ember életéhez...

Akit összehoz a sors egy nárcisztikus személyiséggel és ezt nem ismeri fel, az előbb-utóbb lejjebb adja az igényeit, feladja a saját értékeit, elbizonytalanodik magában és minden másban is, eltávolodik a környezetétől és a valósgtól, mert a másik fél ezt akarja elérni. Vagyis magának akarja kisajátítani minden eszközzel. Mindenképpen a nárcisztikus párja jár a legrosszabbul. Vagy ő megy tönkre, vagy végignézheti, ahogy a párja megy tönkre - utóbbi eset magában foglalja az előbbit...VAGY kimenekül a csapdából, mint ahogyan akaratlanul ez történt jelen esetben.

Nem kell elítélni a nárcisztikus személyiséget, félreértés ne essék. Ez egy olyan pszichés állapot, ami jelzi az illető múltjában történt lelki sérülések lehetőségét, ami kezeléssel feloldható.

@justlikeyou: én őszintén lezárnám a kapcsolatot azzal, hogy nem tennék semmit sem, magamban viszont le kell zárni egy beismeréssel az egészet, csak magától tud meggyógyulni az ilyen személyiség. Csak fel kellene ismerni az ilyen állapotot magában és a környezetének is.