Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okosabb is lehetnél

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután részt vettem A Város Mindenkié zaklató igazolásokról szóló képzésén, nagyon belelkesültem, hogy na, most már igazán minden helyzetben képben leszek, és ott teszem magam hasznossá, ahol csak tudom! El is határoztam, hogy mostantól mindig a táskámban lesz a gigantikus, piros AVM-es mappám,…..
Okosabb is lehetnél 2017.09.18 07:46:53
@pityókabor sommelier: A börtönök pont ilyen nehézfiúkkal vannak tele. Rablókkal, gyilkosokkal, erőszakolókkal, zsarolókkal, drogdealerekkel. Ráadásul zsúfolásig. Na? Szerinted ők hogy kerültek oda? Maguktól mentek? Nyugodj meg, mindet a rendőrök fogták meg. Ennyit erről, meg a buta sztereotípiákról.
Okosabb is lehetnél 2017.09.18 07:48:03
@jolka40: Úristen, de sodródunk. Lehet rettegni, mert a rendőr elkérte a személyijét egy embernek az utcán... Úristen... Ne törődj vele, hogy 100 éve így megy, te csak jósolgass, hogy sodródunk...
Okosabb is lehetnél 2017.09.18 07:56:05
@Pilotax: Te honnét veszed ezt a sok baromságot?
1. a rendőrségi törvényt életedben nem olvastad. Ne hivatkozz rá, mert magadból csinálsz hülyét. Igazoltatni nem csak jogsértés gyanúja esetén lehet.
2. Hogy találtak-e valamit az autópályás ellenőrzés során, arról neked fogalmad sincs. Nyilván nem fogják az orrodra kötni.
3. A csomagtartódba nézéshez nem kell házkutatási parancs.(Ilyen nem is létezik a magyar jogban. Túl sok amerikai krimit nézel)
4. A Rendészeti Panasztestület független az ügyészségtől. Azonban nem bír hatósági jogkörrel. A megállapítása semmit nem ér.
5. A "megbüntetett hatósági személy" birságát NEM a testület fizeti, hanem a személy. Honnét veszed ezeket a baromságokat, hogy a munkáltatója fizeti ki helyette???? És amikor leültetik, akkor a munkáltatója is vonul be helyette? Hogy lehet valaki ennyire borzasztóan tájékozatlan?????