Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svan

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre több a vendégcikk az oldalon. A többségüket – nem túl udvariasan – általában "csak" kiteszem, de nem sokat fűzök hozzájuk. Egy részükhöz nem is kell, nem is szabad, a másik részük ellenben megérne legalább egy elő- vagy utószót. Ezt a hiányosságot…..
A Chaosgroup közzé tette hivatalos 2011-es Demoreel-jeit, melyek között az év legjobb Vray-el készített látványterves animációi is szerepelnek.(lásd videó)Credits:(névsorrendben)ARC MediaFocus 360Atomic 3DAurora VisualsBlink ImageCadmanFocus…..
 50 Amazing Architectural RendersTöbb magyar alkotó is helyet kapott ebben az építészeti renderekből készített válogatásban, melyet a Tuts+ tett közzé.A cikkben szereplő magyar látványtervezők listája: Fretyán Viktor | Website: LinkSárdi Örs | Website: LinkKoncz Zoltán…..
Nyilván a még mindenkiben élő friss emlékek és a tegnap kikerült túra fényképeknek is köszönhető, de kedden sikerült megdöntenetek a blog történetének legynagyobb látogatottságát.Számokban: 27-en voltatok egyedi kattintók és 168 oldalletöltést produkáltatok!Stílusosan azt…..
TiszA-Team Tiszatúra'09 2009.07.15 11:04:00
Jelentkezni lehet ahttp://www.highlight.hu/tiszatura/címen.Lehet regisztrálni személyenként.Lehet regisztrálni ugy, hogy csak magadat irod be és a hozzádtartozó kajak/kenusok számot adod meg.Amit tudni kell aug 4-én(kedd) este érkezés Tiszabecsre és szerdán már evezünk.Hogy mit…..
    Lassan ahogy letellik a kötelező 3 hónapos gyász a legutóbbi evős összejövetel óta (Angus pub, ha mond vkinek a név bármit is) újra felhoznám a témát: Trófeába volna jó menni most az 1x.....